Antena Căutare

Un gest cât o mie de cuvinte! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru coechipierul Valentin Mihăilă după ce a căzut inconștient lângă el, accidentat dur

În timpul meciului dintre Poli Iași și CS U Craiova, atacantul echipei CS U Craiova Valentin Mihăilă a căzut după o lovitură violentă cu Laurențiu Rus, jucătorul echipei Poli Iași. După terifiantul moment, croatul Ivan Martici a făcut un gest cât o mie de cuvinte, s-a pus în genunchi, a făcut cruce și a început să se roage pentru coechipierul său.

În timpul meciului dintre Poli Iași și CS U Craiova, atacantul echipei CS U Craiova Valentin Mihăilă a căzut după o lovitură violentă cu Laurențiu Rus, fundașul echipei Poli Iași. După terifiantul moment, croatul Ivan Martici a făcut un gest cât o mie de cuvinte, s-a pus în genunchi, a făcut cruce și a început să se roage pentru coechipierul său.

Faza s-a întâmplat în minutul 10 al partidei disputate la Iași între Poli și CS U Craiova. Laurențiu Rus, fundașul celor de la Poli Iași, a fost protagonistul unui fault extrem de dur asupra lui Valentin Mihăilă, l-a lovit cu pumnul în gât.

Jucătorii au cerut disperați intervenția Ambulanței pentru Valentin Mihăilă. Martici a fost filmat minute bune cu ochii în lacrimi, rugându-se în genunchi pentru coechipierul sau în vârstă de 18 ani.

Un gest cât o mie de cuvinte! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru coechipierul Valentin Mihăilă după ce a căzut inconștient lângă el, accidentat dur

Ambulanța a intervenit după mai multe minute de ezitare, iar Mihăilă a fost tratat la fața locului, după care a fost la spital cu o altă ambulanță decât cea prezentă la stadion, conștient și în revenire. Laurențiu Rus a fost sancționat cu cartonaș roșu.

Pe margine, antrenorul Devis Mangia și-a pierdut cumpătul, gesticulând și țipând la intervenția greoaie a medicilor, scrie gsp.ro.

Laurențiu Rus nu este la primul incident de acest gen, În 2013 și 2016 a mai accidentat grav alți doi jucători.

Un gest cât o mie de cuvinte! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru coechipierul Valentin Mihăilă după ce a căzut inconștient lângă el, accidentat dur

Pe 11 mai 2013, în timpul unui derby cu Dinamo, Laurențiu Rus i-a provocat o fractură de tibie lui Alexandru Chipciu, acesta având nevoie de 45 de zile de recuperare, în care a stat cu piciorul în ghips.

în 2016, Laurențiu Rus l-a accident și pe stelistul Adnan Aganovic după ce l-a lovit violent cu genunchiul în față, în timpul partidei FCSB - CFR Cluj. Aganovic a suferit atunci o fractură de mandibulă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poli Iași și CS U Craiova joacă acum primul meci din returul sezonului regulat. Scorul este de 2-0 pentru CS U Craiova la pauză.

Sursa: gsp.rp

Captura Foto: Digi Sport

CM 2030. Împreună cu ce țări va organiza România Cupa Mondială... Vestea CUMPLITĂ a dimineții. Tragedie în lumea sportului ROMÂNESC. A murit cel mai mare ANTRENOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x