Căutare Live

Portarul Jasper Cillessen a fost transferat de FC Barcelona la Valencia. A semnat un contract pe patru sezoane

FC Valencia a anunţat că a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul portarului Jasper Cillessen. El a semnat un contract valabil până în iunie 2023, cu o clauză de reziliere de 80 de milioane de euro.

FC Valencia a anunţat că a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul portarului Jasper Cillessen.

Jasper Cillessen a semnat un contract valabil până în iunie 2023, cu o clauză de reziliere de 80 de milioane de euro.

“Este incredibil, pentru mine este ceva special şi abia aştept să încep. Sunt foarte bucuros”, a declarat Cillessen.

El a menţionat că nu a ezitat atunci când a auzit de interesul clubului Valencia: “Am spus direct că vreau să merg la Valencia. Am vorbit cu Maduro şi cu Ronald Koeman, dar nu pentru a vedea dacă este o opţiune bună, ci pentru a cunoaşte clubul. Valencia este un club special, un club mare, cu istorie”.

FC Barcelona va încasa 35 de milioane de euro pentru Cillessen.

Sursa : news.ro

15 ani de la momentul în care nemții ne-au implorat să nu-i umilim: „Vă rog, opriți-vă! Lăsați-o mai ușor”... FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Camerunului, după meciul cu Anglia din optimile CM la fotbal feminin...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri