Căutare Live

Preliminarii CM 2014: Victor Piturca nu l-a convocat pe Adrian Mutu pentru meciurile cu Estonia si Andorra

Transferul la Ajaccio i-a oferit lui Mutu doar nominalizarea pentru dubla cu Estonia si Andorra, nu si convocarea. Neinclus in lotul noii sale formatii pentru jocul cu Evian, Mutu nu se afla nici pe lista scurta a selectionerului Romaniei.

Astfel, Adrian Mutu va ramane la Ajaccio unde isi va continua antrenamentul. Daca va fi sanatos, Piti nu-l va ocoli la dubla cu Turcia si cu Olanda, din 12, respectiv 16 octombrie.

"Am vorbit astazi cu domnul Piturca si am convenit ca e mai bine sa nu vin la meciurile cu Estonia si Andorra. Deocamdata trebuie sa ma pregatesc, fiindca nu m-am mai antrenat la intensitate normala de aproape 4 luni", a declarat Mutu pentru Gazeta Sporturilor.

Romania va intilni, in deplasare, pe 7 septembrie, reprezentativa Estoniei. Pe 11 septembrie, nationala va infrunta Andorra pe "National Arena".

FOTO: Intact Images


CFR Cluj lupta cu Manchester United, Braga si Galatasaray in Champions League... Steaua se califica la pas in grupe. FC Vaslui, aproape de o minune. Dinamo, OUT din Europa...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri