Antena Căutare

Premier League: Liverpool, noul lider. Accidentare terbila pentru Drogba. Vezi rezultatele din etapa 3-a!

Liverpool isi continua startul bun de sezon invingand si pe Bolton, scor 3-1, pe teren propriu, intr-un meci contand pentru etapa a 3-a din Premier League. Henderson a deschis scorul in minutul 15, pentru ca in repriza secunda, Skrtel si Adam sa duca scorul la 3-0 intr-un interval de un minut. Ivan Klasnic a marcat golul de onoare pentru oaspeti in prelungirile partidei.


Intr-un alt meci, Chelsea a trecut greu de Norwich cu 3-1, si l-au pierdut si pe atacantul ivorian, accidentat grav la un contact cu portarul Ruddy.

Scorul a fost deschis de Bosingwa, in minutul 6. Holt a egalat in minutul 63. Lampard a adus Chelsea in avantaj din penalty (82), iar Mata a inscris in prelungiri la debutul sau pentru formatia lui Villas Boas, la 22 de minute dupa intrarea pe teren.

In mintul 64, atacantul ivorian al lui Chelsea a suferit o accidentare extrem de grava, dupa un contact dur cu portarul lui Norwich, care l-a facut KO in aer, jucatorul prabusindu-se pe gazon fara cunostinta. Drogba a fost dus direct la spital.

VEZI AICI VIDEO!

Clubul Chelsea a anuntat pe site-ul oficial ca Drogba se simte bine si va fi externat in acesta seara, dupa ce i se vor mai face citeva analize si teste. Atacantul de 33 de ani va fi monitorizat in continuare de medici si nu se va antrena in urmatoarele zile.

Premier League - Rezultate inregistrate in etapa 3-a

Chelsea - Norwich 3-1 (Bosingwa ‘6, Lampard ‘82-pen., Mata ‘90/ Holt ‘63)

Aston Villa - Wolverhampton 0-0

Wigan - QPR 2-0 (Di Santo ‘41, ‘66)

Blackburn - Everton 0-1 (Mikel Arteta ‘90- pen.)

Swansea - Sunderland 0-0

Liverpool - Bolton 3-0 (Henderson ‘15, Skrtel ‘52, Adam ‘53/ Klasnic ‘90)

foto:dailymail.co.uk

Surprize de proportii in Europa League: Roma, Sevilla si Celtic, eliminate. Vezi rezultatele complete!... MP al Belgiei: Sebastian Vettel, al 9-lea pole-position la Spa-Francorchamps...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x