Antena Căutare

Rapidistii vor fi sustinuti de numai 10.000 de suporteri cu Legia

Rapidistii vor avea diseara aproximativ 10.000 de fani in tribune, mai putin de jumatate decat au fost cu PSV.

Problemele de la nivelul conducerii, frigul, dar si numele adversarului de diseara au facut ca fanii alb-visinii sa nu se ingramadeasca pentru a prinde un bilet la meciul cu Legia Varsovia. Daca la partida cu PSV au fost sustinuti de 25.000 de suporteri, in aceasta seara vor fi maximum 10.000, chiar daca preturile tichetelor sunt mai mult decat decente, cel mai ieftin fiind 20 de lei!

Protest fata de Copos

Pe gsp.ro, o parte dintre sustinatorii Rapidului si-au motivat absenta din tribune diseara ca fiind o forma de protest la adresa patronului George Copos: "De ce sa mergem? Ca sa-i bagam lui bani in buzunar? Isi bate continuu joc de echipa asta! De fiecare data cand ne merge bine, strica el totul!".

Rica: "Le lipsesc eu!"

Fostul portar al Rapidului, Rica Raducanu, care in urma cu 40 de ani se afla pe teren cand giulestenii o bateau pe Legia (4-0) in fata a 50.000 de spectatori, are alta explicatie: "Taticu', pe vremea aia ce dracu' puteai sa faci acasa? Nici nu erau televizate partidele. Acum, stai cu un televizor pe un meci si te uiti pe internet la altul. In plus, nici pe gazon nu mai e spectacol. Pai, atunci venea lumea sa vada show, ziceau: «Hai sa vedem ce mai face Ricanu' de data asta!»".

"Conteaza cati fani vom avea in tribune? Tot ceea ce e important e sa castigam, indiferent de numarul de spectatori"
Razvan Lucescu, antrenor Rapid

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Adrian Porumboiu: „In fotbalul romanesc nu sunt manageri”... Euro 2012, prima competitie la care fumatul este TOTAL INTERZIS!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x