Antena Căutare

Răsturnare de situație: Andres Iniesta nu mai merge în China! Cu cine a bătut palma legenda Barcelonei pe un salariu colosal

Andres Iniesta va pleca de la Barcelona la finele acestui sezon, însă nu o va face în China. În ciuda faptului că era dat ca și transferat la Chongqing Dangdai Lifan, acolo unde era deja anunțat cu un salariu colosal de 81 de milioane de Euro în 3 ani de contract

Andres Iniesta va pleca de la Barcelona la finele acestui sezon, însă nu o va face în China. În ciuda faptului că era dat ca și transferat la Chongqing Dangdai Lifan, acolo unde era deja anunțat cu un salariu colosal de 81 de milioane de Euro în 3 ani de contract, se pare că mutarea nu se va mai face. Chinezii au anunțat, oficial, că Iniesta nu merge la ei.

Chongqing Dangdai Lifan a emis un comunicat oficial în care se precizează că ”Don Andres” nu va ajunge în China. Iată cele 3 puncte ale anunțului:

  • ”În ceea ce privesc speculațiile privind transferul lui Andres Iniesta, clubul poate confirma că nu va face investiţii iraționale.
  • Nu ne vom pune împotriva dorinței Federației şi a regulilor privind banii cheltuiţi. De asemenea, nu vrem să dăm peste cap piaţa chineză.
  • Am putea colabora cu Andres Iniesta, dar nu va veni la noi ca jucător” e poziţia chinezilor.

Acum, presa din Spania înaintează un alt nume ca posibilă destinație pentru Iniesta. Conform postului de radio Cadena SER, Iniesta va pleca tot în Asia, dar la Vissel Kobe, echipă patronată de Hiroshi Mikitani, fondatorul companiei care sponsorizează Barcelona în acest moment, Rakuten.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Vissel Kobe, Iniesta va primi ”doar” 75 de milioane de Euro în cei 3 ani cât va juca în Japonia. Sursa citată anunță că Iniesta a bătut palma cu japonezii, iar mutarea va fi anunțată în weekend.

Revista presei sportive, 08.05.2018: FCSB, în genunchi la Iași; Griezmann lasă Atletico pentru o rivală din La Liga; Evo... Florin Talpan, explozie de bucurie în timpul meciului Poli Iași - FCSB 1-0! ”GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...1-0 pentru Iași, ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x