Antena Căutare

Real Madrid a depus plangere la UEFA impotriva Barcelonei

Real Madrid a decis, joi, sa depuna plangere la UEFA impotriva clubului FC Barcelona pentru "conduita antisportiva repetata". Asta dupa ce, cu cateva ore mai inainte, catalanii au depus si ei memoriu impotriva portughezului Jose Mourinho, iar forul european a deschis o procedura disciplinara, informeaza AFP.

"Dupa ce a aflat de decizia fara precedent a FC Barcelona de a depune plangere impotriva antrenorului Jose Mourinho, in fata tribunalului disciplinar al UEFA, clubul Real Madrid anunta ca se vede obligat sa informeze acelasi organism disciplinar de conduita antisportiva repetata a FC Barcelona"


au simulat agresiuni in mod repetat cu unicul scop de a induce arbitrul in eroare, ceea ce a dus la decizia injusta de eliminare a lui Pepe"


"manifesta sprijinul total fata de antrenorul sau"

"Este surprinzator sa vedem ca aceasta inlantuire de comportamente antisportive si decizii nefericite au culminat cu deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva antrenorului nostru, Jose Mourinho"






F1: Gaddafi a fost la un pas sa devina patronul echipei McLaren!... Steaua, pe un butoi cu pulbere - Sorin Cartu si MM Stoica au inceput razboiul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x