Antena Căutare

Real Madrid - Bayern Munchen, asaltul către finala Ligii Campionilor! Cele mai indicate ponturi la meciul săptămânii din Europa

Real Madrid - Bayern Munchen, clasicul UEFA Champions League, propune azi, de la 21:45, returul semifinalelor din acest sezon. În urmă cu o săptămână, la Munchen, Realul nu a impresionat, dar a câștigat cu 2-1 și are prima șansă la a treia finală consecutivă în Ligă.

Real Madrid - Bayern Munchen, clasicul UEFA Champions League, propune azi, de la 21:45, returul semifinalelor din acest sezon. În urmă cu o săptămână, la Munchen, Realul nu a impresionat, dar a câștigat cu 2-1 și are prima șansă la a treia finală consecutivă în Ligă.

Real Madrid - Bayern Munchen reprezintă ocazia ideală pentru Jupp Heynckes de a se despărți cu stil de bavarezi. Nemții au în gând meciul Real - Juventus din ”sferturi”. Dacă Juve a reușit să refacă deficitul de 3 goluri, dar a pierdut pe final, campionii Germaniei speră că ei pot realiza o ”remontadă” mult mai la îndemână.

Real Madrid - Bayern Munchen este și meciul problemelor de lot. Zidane nu va putea conta pe Dani Carvajal, fundașul dreapta accidentându-se în meciul tur, pe Isco, accidentat de ultim moment și nici pe Marcos Llorente, Vallejo și Achraf

La nemți, Jupp Heynckes nu va putea conta pe Jerome Boateng și Arjen Robben, accidentați în tur. În locul lor vor intra Niklas Sule și Thiago. Vestea bună pentru bavarezi este revenirea în primul "11" a fundașului stânga David Alaba.

Echipele probabile:
Real Madrid: Navas - Lucas, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos, Asensio - Cristiano Ronaldo, Benzema
Bayern: Ulreich - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Thiago, Javi Martinez, James - Muller, Lewandowski, Ribery

Real Madrid - Bayern poate reprezenta o nouă seară magică pentru cel mai bun dintre cei buni, Cristiano Ronaldo. Țoți fanii campioanei Europei așteaptă încă o demonstrație de forță a ”Balonului de Aur”. Statistica îl susține, pentru că trupa bavareză este una dintre victimele preferate ale lusitanului. În cele 7 meciuri disputate împotriva trupei din Munchen, Cristiano Ronaldo a marcat 9 goluri.

Meciul din această seară va fi unul special pentru Cristiano Ronaldo. Dacă Real Madrid va câștiga, starul portughez va ajunge la 100 de victorii în UEFA Champions League.

Real Madrid - Bayern reprezintă un ”clasic” al fazelor superioare din Liga Campionilor în ultima jumătate de deceniu. Din 2012 până azi, cele două mari forțe ale Europei au jucat 3 duble!

- Real și Bayern s-au întâlnit într-o dublă manșă, în semifinalele ediției 2011-2012. Fiecare și-a câștigat meciul de acasă cu 2-1. Bayern s-a calificat însă în ultimul act, după ce a trecut de trupa din capitala Spaniei la penalty-uri.

- În sezonul 2013/2014, tot în semifinale, Pep Guardiola a fost pus la respect de Ronaldo & co. Bayern a pierdut 0-1 la Madrid și 0-4 la Munchen, după 4 goluri marcate de Ronaldo!

- Ultima dublă dintre Real și Bayern s-a disputat chiar în stagiunea precedentă. După 1-2 la Munchen, Bayern a recuperat la Madrid, însă Kasai a distrus meciul în prelungiri, l-a eliminat pe Vidal, iar Ronaldo a rezolvat meciul cu 4-2!

Real Madrid - Bayern Munchen. Ce ponturi putem juca la acest meci:

  • Ambele marchează: cotă 1,41 - cu atâtea staruri pe teren, cu Ronaldo și Lewandowski în formă, e greu de crezut că Navas și Ulreich nu vor suferi.
  • Peste 2,5 goluri: cotă 1,40, un pont similar celui anterior.
  • La fel ca în tur, meciul ar putea avea însă o primă repriză echilibrată: cotă 2,80 pentru ”x pauză”.
  • Cristiano Ronaldo adoră să marcheze cu Bayern: cotă 1,80 pentru asta!
Poli Timișoara - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE... Viitorul Constanța - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x