Antena Căutare

Bayern Munchen - Real Madrid, clasicul semifinalelor din UEFA Champions League! Cele mai indicate ponturi la meciul zilei din Europa

”Ieri a fost Salah, azi e rândul lui Cristiano Ronaldo”, așa se încurajează presa de casă a Realului înainte de turul semifinalei UEFA Champions League contra celor de la Bayern Munchen. Diseara, de la ora 21:45, campioana Europei se deplasează pe terenul campioanei Bundesligii, într-un meci de 5 stele și un clasic al acestei competiții.

Bayern Munchen - Real Madrid reprezintă, în primul rând, un bun prilej pentru nemți de a se revanșa pentru ”sfertul” din sezonul trecut, atunci când madrilenii s-au calificat în careul de ași în urma unui meci ”măcelărit” de brigada condusă de maghiarul Viktor Kassai.

Bayern Munchen - Real Madrid poate reprezenta o nouă seară magică pentru cel mai bun dintre cei buni, Cristiano Ronaldo. Țoți fanii campioanei Europei așteaptă încă o demonstrație de forță a ”Balonului de Aur”. Statistica îl susține, pentru că trupa bavareză este una dintre victimele preferate ale lusitanului. În cele 6 meciuri disputate împotriva trupei din Munchen, Cristiano Ronaldo a marcat 9 goluri.

Bayern Munchen - Real Madrid reprezintă un ”clasic” al fazelor superioare din Liga Campionilor în ultima jumătate de deceniu. Din 2012 până azi, cele două mari forțe ale Europei au jucat 3 duble!

- Real și Bayern s-au întâlnit într-o dublă manșă, în semifinalele ediției 2011-2012. Fiecrae și-a câștigat meciul de acasă cu 2-1. Bayern s-a calificat însă în ultimul act, după ce a trecut de trupa din capitala Spaniei la penalty-uri.

- În sezonul 2013/2014, tot în semifinale, Pep Guardiola a fost pus la respect de Ronaldo & co. Bayern a pierdut 0-1 la Madrid și 0-4 la Munchen, după 4 goluri marcate de Ronaldo!

- Ultima dublă dintre Real și Bayern s-a disputat chiar în stagiunea precedentă. După 1-2 la Munchen, Bayern a recuperat la Madrid, însă Kasai a distrus meciul în prelungiri, l-a eliminat pe Vidal, iar Ronaldo a rezolvat meciul cu 4-2!

Echipele probabile în Bayern - Real Madrid:
Bayern: Sven Ulreich; Joshua Kimmich, Jerome Boateng, Mats Hummels, Rafinha; Javi Martinez, James Rodriguez, Thiago Alcantara, Arjen Robben, Thomas Muller; Robert Lewandowski

Real Madrid: Keylor Navas; Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo; Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Isco; Karim Benzema, Cristiano Ronaldo

Bayern Munchen - Real Madrid: ce ponturi putem juca la acest meci!

  • Ambele marchează: cotă 1,51 - cu atâtea vedete pe teren și atacanți de mega-clasă, e greu de crezut că plasele nu vor fi scuturate diseară
  • Când e vorba de goluri, la datorie trebuie să fie ”monștri” Lewandowski și Ronaldo: cotă 1,85 are polonezul pentru a marca, în timp ce Ronaldo are 2,05!
  • Bayern - Real x2 - cotă 1,80. Nemții sunt favoriți azi, însă campioana Europei se descurcă de minune la Munchen din 2014 încoace.
  • Meciul ar putea avea însă o primă repriză echilibrată: cotă 2,40 pentru ”x pauză”
Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE... CS ”U” Craiova - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x