Antena Căutare

Revenire incredibila a lui Olympique Lyon in semifinala Cupei Ligii

Septupla campioana a Frantei s-a impus in prelungiri la Lorient cu 4-2, dupa ce gazdele conduceau in minutul 80 cu 2-0.

Lyon a intrat marti in seria meciurilor decisive cu ocazia partidei de la Lorient, contand pentru semifinalele Cupei Ligii Frantei.

Lisandro Lopez a ratat in prima repriza 3 ocazii monumentale, de fiecare data argentinianul prezentandu-se singur cu portarul Lacomte si nereusind sa-l invinga.

Scorul a fost deschis de Inocent Emeghara dupa un corner executat de Coutadeur cand se scursese o ora de joc. La 8 minute dupa aceasta reusita, Kevin Monnet-Paquet a dublat avantajul lui Lorient, faza respectiva scotandu-l, literalmente, pe Cris la pensie.

Nemaiavand nimic de pierdut, Remi Garde a renuntat la Kallstrom si Lisandro, introducandu-i pe Grenier si Briand. Ofensiva s-a reanimat, iar Lacazette a redus din handicap cu o torpila la care Lacomte nu a putut interveni. La ultimul atac al meciului, Lyon a obtinut un corner, dar toata suflarea de pe Rhode si Saone era atenta la arbitrul Ruddy Buquet, cel care se pregatea sa fluiere finalul. Acesta a lasat, insa, sa se execute lovitura de colt si minunea s-a produs: Briand a egalat si a trimis meciul de pe La Moustoir in prelungiri.

Acolo, Gomis si acelasi Lacazette au semnat calificarea lui Lyon in finala, acolo unde fosta campioana a Frantei va intalni, foarte probabil pe Marseille, detinatoarea trofeului, care va juca miercuri cu Nice, echipa aflata la retrogradare in Ligue 1.

Foto: LeProgres.fr

Mircea Lucescu se simte atacat: "Se arunca cu noroi in mine de parca as fi ultima carpa. Sunt mai respectat de catr... Mirandes - Bilbao 1-2 / Minunea s-a terminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x