Antena Căutare

Roger Federer a fost eliminat in turul 3 al turneului de la Roma

Ultima repetitie a lui Roger Fededer pentru Roland Garros, turneu care va debuta pe 22 mai, a fost una nefericita. Tenismanul elvetian a fost eliminat in turul 3 la Roma de francezul Richard Gasquet, care s-a impus in trei seturi, 4-6, 7-6, 7-6.

„N-ar fi trebuit sa pierd niciodata acest meci. Richard stie cat de aproape a fost de infrangere, am avut mai multe sanse de a castiga. A fost dificil sa joc aici, pe o suprafata alunecoasa. Adversarul meu a jucat tot mai bine odata cu trecerea timpului, in special in ceea ce priveste serviciul. Nu am simtit in niciun moment ca as putea castiga tie-breakul din setul decisiv, nu e deloc distractiv sa joci astfel"


In sferturile de finala, Gasquet il va infrunta pe cehul Tomas Berdych, invingator cu 6-2, 6-7, 6-2 in fata finlandezului venit din calificari Jarkko Nieminen.

Novak Djokovic a ajuns la cea de-a 34-a victorie consecutiva in 2011, dupa ce l-a invins fara probleme pe Stanislas Wawrinka, 6-4, 6-1. Sarbul este la 8 meciuri distanta de recordul lui John McEnroe, care a reusit 42 de succese la rand in 1982. Al doilea jucator al lumii il va intalni in sferturi pe Robin Soderling, suedezul mergand mai departe dupa ce s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-4 in fata lui Nicolas Almagro.

Chinuit de o raceala si de febra, Rafael Nadal a decis in ultimul moment sa apara pe teren in meciul cu Feliciano Lopez. Chiar si asa, liderul mondial nu a avut nicio problema in a-si invinge conationalul, scor 6-4, 6-2, si a se califica in sferturi, unde va lupta pentru un loc in penultima faza a turneului cu Marin Cilic. Croatul a trecut in turul 3 de Mardy Fish, 7-6, 6-3.

Ultimul sfert de finala de la Roma ii va pune fata in fata pe Andy Murray, invingator cu 6-2, 6-3 in fata lui Potito Starace, si pe germanul Florian Mayer, care a trecut cu 7-5, 6-4 de Juan Ignacio Chela.

In turneul feminin, Caroline Wozniacki a invins-o pe Yanina Wickmayer (Belgia), 6-1, 7-6, si o va intalni in sferturi pe Jelena Jankovic, care a trecut cu 6-4, 2-6, 6-2 de Anabel Medina Garrigues.

Intr-un alt meci din sferturi, Francesca Schaivone si Samantha Stosur vor reedita ultima finala de la Roland Garros. Italianca a castigat in turul 3 intalnirea cu Daniela Hantuchova (3-6, 6-2, 7-5), in timp ce sportiva din Australia a invins-o pe Polona Hercog (6-3, 6-4).

Chinezoaica Li Na, care a trecut de Jarmila Gajdosova (6-2, 6-1), o va infrunta pentru un loc in semifinale pe Greta Arn (Ungaria), in timp ce Maria Sharapova (6-2, 6-2 cu Shahar Peer) va da piept cu Victoria Azarenka, invingatoare in duelul cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (6-4, 4-6, 6-2).

Citeste si Jurnalul

Foto: EPA/Intact Images

Se stiu semifinalele CM de hochei: Rusia-Finlanda si Cehia-Suedia... U Cluj - Rapid 1-2/ Giulestenii, tot mai aproape de Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x