Căutare Live

Vineri e tragerea la sorti pentru CM2019 handbal feminin, România e în prima urnă valorică

Naţionala de handbal feminin a României a fost repartizată de IHF în prima urnă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial din acest an, programată vineri, la Tokyo.

Potrivit IHF, componenţa urnelor valorice este: Franţa, Rusia, Olanda, România (urna 1); Norvegia, Suedia, Ungaria, Danemarca (2); Muntenegru, Japonia, Germania, Serbia (3); Spania, Slovenia, Coreea de Sud, China (4); Brazilia, Angola, Senegal, Argentina (5) şi Kazakhstan, Cuba, Congo şi Australia (6).

Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la ora 10.00 (ora României), şi va putea fi urmărită pe pagina de Youtube a IHF.

Campionatul Mondial de handbal feminin din 2019 se va desfăşura în Japonia (la Kumamoto), iar tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la Teatrul Kanze Noh, din Tokyo, în prezenţa preşedintelui IHF, Hassan Moustafa.

Japonia, în calitate de gazdă, Franţa (campioana mondială en-titre), România, Rusia şi Olanda (prin clasarea la CE) au fost calificate direct la turneul final, iar celelalte echipe care au obţinut calificarea în urma competiţiilor continentale sunt: Argentina, Brazilia, Australia, China, Kazakhstan, Coreea de Sud, Angola, Congo, Senegal, Cuba.

Campionatul Mondial din 2019 se va desfăşura între 30 noiembrie şi 15 decembrie.

La ediţia din 2017, naţionala României a fost eliminată în faza optimilor de finală de Cehia (27-28). Podiumul a fost ocupat, în ordine, de Franţa, Norvegia şi Olanda.

Sursa : news.ro

Hypo Viena a pierdut pentru prima dată după 42 de ani titlul naţional la handbal feminin in Austria... Neluţ Roşu, ex-Astra, a semnat cu Gaz Metan Mediaş...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri