Antena Căutare

Secretul succesului Simonei Halep. Care e explicația victoriilor de la Roland Garros 2020

Simona Halp este favorita de la Roland Garros 2020, iar potrivit psihologului Silviu Ioniță succesul ei din ultima perioadă are o explicație simplă.

simona hallep in echipament roz trimite un pupic catre cer la finalul meciului din turul 2 de la roland garros 2020
Un psiholog invitat la Neatza cu Razvan si Dani a vorbit despre secretul succesului Simonei Halep in lumea sportului | Hepta

"Simona a deschis porțile visării către mii și mii de copii români", a spus psihologul despre efectul Simona Halep la noi în țară. Silviu Ioniță a subliniat pentru Neatza cu Răzvan și Dani că, în urma reușitelor sportivei, tot mai mulți copii s-au înscris la cursuri de tenis.

Psihologul spune că Simona este un sportiv complex, de unde și parcursul ei fulminant în topul WTA. "Dacă ar fi să o judec sau să o analizez din punct de vedere mental, aș spune că cele trei calități pe care le are ar fi o anumită încăpățânare, o dârzenie... perseverență. A doua caracteristică ce o recomandă pentru înalta performanță este rezistența la momentele dificile (...) e o reziliență, în termeni științifici."

Nu în ultimul rând, psihologul spune că Simona Halep are spirit de luptă și că nu renunță la nicio minge.

Simona Halep la Roland Garros 2020, o evoluție perfectă

După ce a ridicat trofeele puse în joc la Dubai, Praga și Roma, Simona Halep luptă pentru un nou titlu de Grand Slam la Roland Garros 2020.

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii în topul WTA, a câștigat ultimele 14 meciuri pe care le-a jucat și țintește către un nou titlu la Roland Garros, după performanța din 2018.

Triumful de la Paris i-ar aduce punctele necesare pentru a o detrona pe Ashleigh Barty și a redeveni numărul unu mondial. La Roland Garros 2020, Simona a dominat prima confruntare, cu Sara Sorribes Tormo, și a înfrânt-o în turul doi pe Irina Begu. În turul trei, Halep va lupta contra tenismenei Amanda Anisimova.

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020. Halep câștigă meciul fără emoții. Cu cine va juca în turul 3... Simona Halep - Amanda Anisimova la Roland Garros 2020. Simona a câștigat meciul. Care este scorul final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x