Antena Căutare

Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Meci cu implicații majore în zona ”roșie” a clasamentului programat la Sfântu Gheorghe. Sepsi, singura echipă fără eșec în play-out, primește vizita celor de la Gaz Metan, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Sepsi-Gaz Metan este live video online de la ora 13:30.

Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Sepsi și Gaz Metan duc o luptă crâncenă pentru evitarea locurilor care duc la ”matineu”. În ultimele două etape, cele două echipe au făcut schimb de locuri în zona nisipurilor mișcătoare. De pe loc de baraj, Gazul a căzut pe loc retrogradabil după semi-eșecul cu ACS Poli de luni. Dincolo, Sepsi a învins pe Juventus în deplasare și a sărit până pe locul 4, al doilea care salvează direct.

Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Cele două echipe din centrul țării se află abia la al treilea duel direct din istorie. În primele două, Gazul lui Pustai a ieșit pe plus: 2-1 la Mediaș și 0-0 în deplasare, la Brașov. Echipa lui Eugen Neagoe străbate o perioadă foarte bună. De la meciul pierdut greu și cu ghinion contra lui FCSB pe 25 februarie, trupa din Covasna este neînvinsă în Liga 1: o victorie și 3 remize.

Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. În meciul de sâmbătă, Sepsi pleacă din postura de favorită, primind cote de la 1,95 la 2,00. În schimb, Gazul lui Pustai, modest cu ACS Poli, pleacă cu o cotă de 4,30, iar ”x”-ul primește 3,10.

Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Un pont curajos, dar cu șanse bune la duelul din Ardeal ar fi un ”1 solist”.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE... Marius Șumudică, la un pas de contractul carierei! Tehnicianul român, dorit de Zenit, deținătoare de Cupa UEFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x