Antena Căutare

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. Weekend-ul fotbalistic din România debutează cu un meci de play-out. FC Voluntari, echipă aflată în derivă, primește vizita liderului clasamentului inferior al Ligii 1, Dinamo, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FC Voluntari - Dinamo este live video online de la ora 20:45.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. Duelul Voluntari-Dinamo propune cel mai dezechilibrat meci din punct de vedere istoric din Liga 1. Până în prezent, ”câinii” au un procentaj de 100% în meciurile cu echipa ilfoveană. Din 2015 până azi, Dinamo și Voluntari s-au întâlnit de 7 ori. În toate duelurile s-au consemnat victorii ale echipei alb-roșii.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. Acum, situația pare să încline din nou în favoarea echipei lui Florin Bratu. Cu excepția accidentului numit Juventus, Dinamo a câștigat tot în play-out, fiind lider evadat, cu 4 puncte peste FC Botoșani. În schimb, FC Voluntari străbate o criză evidentă de formă, fiind pe locul 3 cu 18 puncte, cu doar 2 peste primul loc ”roșu”, 6, care duce la barajul de menținere/promovare în Liga 1.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. În ciuda formei, Dinamo are o cotă destul de mare pentru un succes pe stadionul ”Anghel Iordănescu”: 2,20. Gazdele au 3,50 (în scădere), iar un ”x” primește 3,05.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. În toate meciurile FC Voluntari-Dinamo din istorie am avut ”GG” pe tabelă. Au fost doar patru: 1-3, 1-2, 1.2 și 1-3. Un ”GG” la meciul de vineri înseamnă o cotă de 1,85.

Barcelona, lovită în inimă după meciul cu Roma. Legenda catalanilor a făcut un anunț trist după meciul de ieri: ”Ultimul... Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x