Antena Căutare

Victorieeee! Simona Halep este din nou campioană. Și-a spulberat adversara și a câștigat Turneul de la Dubai

Simona Halep a câștigat finala WTA a turneului de la Dubai. După un meci dramatic, românca este campioană, pentru a doua oară la Dubai, și întâia oară în anul 2020.

Victorieeee! Simona Halep este din nou campioană. Și-a spulberat adversara și a câștigat Turneul de la Dubai
Simona Halep | Profimedia

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câştigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca este campioană la Dubai.

Simona Halep a pierdut primul set, scor 3-6, după 37 de minute de joc, dar a reuşit să se impună în al doilea, scor 6-,3 după 44 de minute.

În setul decisiv, Halep a fost condusă cu 3-1, însă a egalat la 3, iar apoi s-a impus în tie-break, scor 7-6, după un meci care a durat în total două ore şi 27 de minute.

Calificarea în finală este recompensată la Dubai cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Învingătoarea va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015 şi al 20-lea al carierei.

Anunț de ultimă oră: Simona Halep s-a retras! România a rămas cu o singură româncă pe tabelul principal... Primele declarații ale Simonei Halep, după câștigarea turneului de la Dubai: „Este un moment special”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x