Antena Căutare

Simona Halep, pregătită să devină mamă! Sportiva a dat cărțile pe față: „Am fost şocată. După câteva zile, am început să merg la psiholog”

Simona Halep a povestit, într-un interviu eveniment pentru The Guardian, despre faptul că tot ceea ce a făcut în viaţă a fost pentru tenis, recunoscâmd, pentru prima oară, impactul major pe care l-a avut plecarea lui Darren Cahill asupra psihicului ei. În același interviu, Simona Halep a spus că îşi doreşte să aibă o familie, cu trei copii.

Simona Halep, pregătită să devină mamă! Sportiva a dat cărțile pe față:  „Am fost şocată. După câteva zile, am început să merg la psiholog” Galerie
| https://www.facebook.com/pg/simonahalep/photos/?ref=page_internal

Simona Halep a povestit, într-un interviu eveniment pentru The Guardian, despre faptul că tot ceea ce a făcut în viaţă a fost pentru tenis, recunoscâmd, pentru prima oară, impactul major pe care l-a avut plecarea lui Darren Cahill asupra psihicului ei. În același interviu, Simona Halep a spus că îşi doreşte să aibă o familie, cu trei copii.

„Tot ce am făcut în viaţă, până acum, a fost doar pentru tenis. Nimic altceva nu a contat. Poate a fost prea mult, poate de asta am suferit. Dar acum nu mai am nicio presiune, mă simt mai uşoară, mai bine. Nu aş fi fost atât de relaxată dacă nu aş fi câştigat Roland Garros. Mi s-a luat o mare greutate de pe umeri”, a spus Halep într-un interviu pentru Donald McRae de la Guardian.

Pentru Halep, cel mai greu moment din 2018 a fost finala de la Australian Open, când după meciul pierdut cu daneza Caroline Wozniacki a fost dusă la spital. „Nu am jucat un turneu aşa greu niciodată şi sper să nu mai am parte de aşa ceva. A fost un dezastru. Mama a fost speriată şi mi-a spus că niciodată nu trebuie să se mai întâmple aşa ceva. A fost un avertisment.”

Simona Halep, pregătită să devină mamă! Sportiva a dat cărțile pe față:  „Am fost şocată. După câteva zile, am început să merg la psiholog”

La finala de la Roland Garros câştigată în 2018, Halep şi-a amintit că tot la ceea ce a visat a devenit realitate. „Toată lumea pe care o iubeam era acolo şi când am ridicat trofeul şi s-a auzit imnul naţional, a fost cel mai bun moment. Am plâns pentru că a fost ceva imens. Poate va fi cel mai bun moment al meu ca sportiv. Dar să vedem. Poate în viitor va fi şi mai bine.”

Halep a explicat cât de mult a ajutat-o Darren Cahill. „Oamenii din România nu prea cred în ei. Suntem talentaţi, dar nu avem încredere. Eu am fost norocoasă. Darren este australian şi complet diferit. M-a împins să fiu pozitivă. M-am schimbat mult.”

În martie 2017, după ce a pierdut la Miami cu Johanna Konta, Cahill a plecat pentru că Halep a avut o atitudine prea negativă. „Am fost şocată. Darren a fost foarte supărat. Mi-a spus că nu vreau să mă schimb iar asta înseamnă că nu vreau să fiu mai bună. După câteva zile am început să merg la psiholog. Această doamnă [Alexis Castorri] m-a ajutat să mă înţeleg şi să-mi văd slăbiciunile. Darren a fost foarte mândri şi am început să muncim din nou împreună, pentru că el a început să creadă cu adevărat că vreau să fiu cea mai bună.”

Simona Halep, pregătită să devină mamă! Sportiva a dat cărțile pe față:  „Am fost şocată. După câteva zile, am început să merg la psiholog”

Simona Halep este motivată pentru „noi ţinte”, scrie The Guardian. „Sigur că nu sunt ca sportivi care au câştigat 10 sau 20 de titluri de Grand Slam.Dar venind din Constanţa, de nicăieri, şi devenind cea mai bună, este imens pentru România şi pentru mine. Acum mi-ar plăcea să fiu mai bună la Fed Cup, să visăm la titlu, şi la Jocurile Olimpice din 2020. Mai vreau un titlu de Grand Slam şi să termin iar pe primul lor. Dar nu pun presiune. Mai am câţiva ani de tenis şi apoi vreau să fiu mai bună în alte domenii. Peste 10 ani mi-ar plăcea să am trei copii, o familie minunată şi să fiu în afara tenisului - ştiind că am oferit totul.”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x