Antena Căutare

Simona Halep s-a restras de la Doha. Ce alte sportive au ales să nu participe la turneul din Qatar

Simona Halep a decis să își ia o vacanță mai lungă și s-a retras de la turneul WTA 500 de la Doha, însă nu a fost singura.

Simona Halep intr-o bluza verde si cu paleta de tenis in mana Galerie
Simona Halep nu este singura care a decis să nu participe la turneul din Qatar | Getty

Deși în 2014 a câștigat turneul din Qatar, Simona Halep s-a hotărât ca anul acesta să ia o pauză și să se pregătească pentru competiția de la Dubai. Aceasta trebuia să participe în perioada 1-6 martie la concursul de la Doha, însă decizia sa de a se retrage a uimit pe toată lumea.

De curând, tenismena a fost învinsă de Serena Williams la Australian Open, unde a jucat sfert de finală, iar acest lucru este posibil să fi pus presiune pe aceasta. Un lucru este evident, Simona Halep și-a dorit să își prelungescă vacanța acasă mai mult de două săptămâni pentru a se reface atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, relatează eurosport.ro.

Ce alte sportive s-au retras din competiția de la Doha

Se pare că Simona Halep nu este singura care a decis să nu participe la turneul din Qatar. Bianca Andreescu și Sofia Kenin sunt cele care s-au retras din competiție, însă în cazul lor este vorba despre accidente sau probleme de sănătate.

Canadianca s-a decis să ia o pauză mai lungă, iar Sofia Kenin nu poate participa din cauza unei operații de apendicită, conform sursei citate.

Citește și: Simona Halep, cu câți bani pleacă acasă după eliminarea de la Australian Open 2021. Suma uriașă care îi intră în buzunar

Lipsa celor trei din marele turneu din Qatar aduce în competiție nume mari din lumea tenisului, printre care se numără Ons Jabeur, Amanda Anisimova, Yulia Putintseva, Ashleigh Barty, Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Aryna Sabalenka și Petra Kvitova.

Simona Halep a reușit să cucerească Doha în 2014, după o luptă spectaculoasă cu Kerber, iar în 2019 a fost învinsă de către Mertens.

Care este următoare competiție la care va participa Simona Halep

Se pare că Simona Halep se pregătește în amănunt pentru turneul WTA 1000 de la Dubai, pe care anul trecut a reușit să îl câștige. Aceasta a obținut trofeul și le-a învins pe Ons Jabeur, Aryna Sabalenka, Jennifer Brady și Elena Rybakina.

Citește și: Australian Open 2021. Ce a făcut Serena Williams înainte de meciul cu Simona Halep. Ipostazele în care a fost surprinsă sportiva

În ceea ce privește activitatea sa din noul an, tenismena a jucat până acum 8 meciuri, din care 6 au fost câștigătoare, iar 2 le-a pierdut. Cele care au reușit să o învingă pe Simona Halep anul acesta sunt Ekaterina Alexandrova la Gippsland Trophy și Serena Williams la Australian Open.

Simona Halep a pierdut locul 2 mondial. Naomi Osaka a câştigat turneul Australian Open 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x