Căutare Live

Federaţia Română de Tenis a anunțat componența echipei de FED Cup pentru meciul cu Elveția! Halep, Cîrstea și Begu vor avea o colegă surpriză

Florin Segărceanu și Alina Tecșor-Cercel au definitivat lotul României pentru meciul de FED Cup cu Elveția. Cei doi le-au nominalizat pe cele mai bune patru jucătoare de tenis din România în acest moment: Simona HALEP (nr. 1 WTA), Sorana CÎRSTEA (34 WTA), Irina Camelia BEGU (38 WTA) și Mihaela BUZĂRNESCU (40 WTA).

Față de meciul cu Canada din februarie, în echipa României remarcăm apariția revelației tenisului feminin românesc din 2017, Mihael Buzărnescu, cea care îi ia locul Ralucăi Olaru. Mihaela Buzărnescu a mai fost convocată şi pentru partida disputată împotriva Canadei, dar a declinat atunci invitaţia deoarece era deja înscrisă la turneul de la Doha.

”Avem speranțe mari de la această partidă și pentru mine, pentru echipă, pentru toată România ar însemna foarte mult să ajungem în Grupa Mondială. Avem noroc că toate fetele sunt sănătoase, trec printr-o perioadă bună și sper să ne adaptăm foarte repede la terenul de zgură din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca astfel încât, la ora meciului totul să fie pregătit, iar sala plină”, a declarat pentru site-ul FRT, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României.

Întâlnirea dintre România şi Elveția, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

Echipa care câștigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup.

Simona Halep & co. primesc o veste importantă înainte de meciul de FED Cup cu Elveția: ”Piciorul meu nu este deloc b...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x