Antena Căutare

VIDEO: Simona Halep, veste îngrijorătoare după victoria cu Rybarikova de la Stuttgart: ”Nu vreau să mă gândesc la accidentare!”

Simona Halep a revenit cu o victorie în circuitul WTA. Liderul mondial s-a calificat miercuri seara în sferturile de finală ale turneului Premier de la Stuttgart, reușind să o învingă în trei seturi pe Magdalena Rybarikova (18 WTA), scor 4-6, 6-2, 6-3.

Simona Halep a recunoscut înainte de startul turneului că suprafața de la Stuttgart este una ciudată, un fel de ”hard acoperit cu nisip”, și tocmai de aceea nu poate să joace aici cel mai bun tenis al său. Asta s-a văzut și în meciul de ieri, unul în care Simona a suferit mult până la victorie.

Mai mult, Simona Halep a oferit și o veste îngrijorătoare după meci, spunând că resimte o ușoară accidentare. Imediat după meci, Simona a explicat modul prin care a destabilizat-o pe Rybarikova, dezvăluind și că nu a vrut să se retragă, chiar dacă a simțit unele dureri la spate și la picioare în primul set.

”Adversara a jucat foarte bine în primul set, este un adversar greu întotdeauna, așa că am vrut doar să păstrez mingea în joc, să joc mai mult pe reverul ei și să nu mai ratez. Spun asta pentru că la începutul setului al doilea am început să ratez destul de mult. Dar, apoi mi-am găsit ritmul și am stat acolo punct cu punct.

Tot timpul pe zgură încerc să păstrez schimburile mai lungi și simt că sunt mai puternică și că joc un tenis bun la final. Nu-mi este teamă să stau în aceste raliuri, de aceea îmi place zgura.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zgura de aici e foarte alunecoasă zgura iar asta am simțit în primul set, când am avut probleme la picioare, cu musculatura. Dar, nu am vrut să mă opresc, nu m-am gândit la accidentare și am mers mai departe.
Este greu pe acest teren, mai ales că nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Însă, dacă te obișnuiești cu suprafața, poți obține mai departe un nivel bun”, a mai spus Halep, după ce s-a calificat în sferturile competiției.
” a spus Halep la microfonul WTA

Simona Halep este prima jucătoare calificată în sferturile de finală ale turneului Premier de la Stuttgart, dotat cu premii de peste 800,000 de Euro. Aici, românca o va înfrunta pe câștigătoarea meciului Laura Siegemund 100 (WTA) - Coco Vandeweghe (16 WTA). Siegemund a învins-o pe Halep la ultimele două prezențe la Stutgart.

FOTO: Simona Halep a pozat într-o revistă celebră din întreaga lume! Imagini unice cu liderul tenisului mondial feminin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x