Antena Căutare

Ribakina, după meciul cu Halep: Nu voiam să câştig aşa. Îi doresc Simonei recuperare grabnică

Elena Ribakina i-a urat Simonei Halep recuperare rapidă după ce românca a fost nevoită să abandoneze partida din optimile de finală ale turneului de la Wuhan.

Elena Ribakina i-a urat Simonei Halep recuperare rapidă după ce românca a fost nevoită să abandoneze partida din optimile de finală ale turneului de la Wuhan.

"Bineîneţeles, nu voiam să câştig meciul aşa. Accidentările sunt lucrurile cele mai rele care i se pot întâmpla unui sportiv. Îi doresc Simonei recuperare grabnică", a declarat Ribakina.

"Este uimitor. Am început anul în jurul locului 200, obiectivul în acest an era Top 100, apoi Top 50 şi merge din ce în ce mai bine", a adăugat ea.

Ribakina, 20 de ani, va evolua pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu Premier 5 cu învingătoarea dintre Arina Sabalenka din Belarus, locul 14 WTA, şi olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA.

Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, a abandonat, miercuri, partida contra Elenei Ribakina din Kazahstan, locul 50 WTA, beneficiară a unui wild card, din optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Halep s-a accidentat la spate în ghemul al nouălea, la scorul de 4-4. Ea a cerut time-out medical, în pauza de la 4-5. Românca a început ghemul al zecelea, dar nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30, după vreo 42 de minute de joc şi cinci minute de îngrijiri medicale.

Sursa : news.ro

Halep, despre accidentare: Pare un pic diferită, dar este în aceeaşi zonă (n.r. unde a suferit o hernie de disc)... Halep a renunţat la participarea în proba de dublu de la Wuhan, după accidentarea suferită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x