Căutare Live

SOC! Razvan Lucescu a dorit sa plece de la Rapid

Dupa acuzele din partea celor de la Dinamo si Vointa Sibiu, Razvan Lucescu a acceptat sa vorbeasca despre problemele actuale din fotbalul romanesc, dar si despre evolutia Rapidului.

Astfel, Razvan a declarat ca nu il surprinde nici faptul ca Dinamo e pe primul loc, dar nici aparitia in presa a stenogramelor ce ii incrimineaza pe Borcea si Porumboiu.

Lucescu a recunoscut ca sunt tensiuni intre George Copos si Dinu Gheorghe si ca relatia nu se va ameliora in momentul in care vor aparea rezultatele.

Fostul selectioner a spus ca si el a avut o discutie mai aprinsa cu patronul dupa meciul cu Dinamo. George Copos declarase atunci ca ar trebui ca Razvan sa se tempereze, iar Lucescu nu a agreat exprimarea.

Foto: Intact Images

Iordanescu a fost in Ghencea si a inspectat gazonul; CSA nu renunta: 600.000 de euro si Steaua revine acasa... SOC! Razvan Lucescu a dorit sa plece de la Rapid...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri