Căutare Live

Ţara Galilor s-a calificat la Euro-2020, după victoria cu Ungaria, scor 2-0

Reprezentativa Ţării Galilor s-a calificat la Euro-2020, în urma victoriei obţinută, marţi, pe teren propriu, în faţa Ungariei, scor 2-0.

Ţara Galilor a ocupat locul 2, cu 14 puncte, în grupa E, unde Croaţia era deja calificată.

În celălalt meci al grupei, Slovacia a învins Azerbaijdan, scor 2-0 şi a încheiat grupa pe locul 3.

În grupa C, Germania a învins Irlanda de Nord, scor 6-1, iar Olanda a trecut de Estonia, scor 5-0.

Germania a încheiat grupa pe primul loc, cu 21 de puncte, iar Olanda este a doua, cu 19 puncte, ambele fiind calificate la CE.

În grupa G, Macedonia de Nord s-a impus cu Israel, scor 1-0, Letonia a trecut de Austria, scor 1-0, iar Polonia a învins Slovenia, scor 3-2.

Polonia şi Austria au încheiat grupa pe primele două locuri, fiind calificate la CE-2020.

În grupa I, Belgia a învins Cipru, scor 6-1, Rusia a trecut de San Marino, scor 5-0, iar Scoţia s-a impus cu Kazahstan, scor 3-1.

Belgia şi Rusia, primele din grupa I, s-au calificat la Euro-2020.

Sursa : news.ro

Echipa naţională Under 15 a remizat, scor 1-1, într-un meci amical cu selecţionata similară a Ciprului... Echipele calificate la Euro-2020; România va lupta pentru un loc la CE din play-off-ul Ligii Naţiunilor...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri