Antena Căutare

Tenismenul Andy Murray a renuntat la serviciile antrenorului Miles Maclagan

Tenismenul britanic Andy Murray a hotarat sa renunte la serviciile antrenorului sau, Miles Maclagan, cu care colabora de la finalul anului 2007. Desi cele doua parti nu au oferit motivele pentru care aceasta despartire s-a produs, presa britanica sustine ca motivul plecarii lui Maclagan il constituie neintelegerea acestuia cu Alex Corretja, consilierul de antrenament al lui Murray.



"Am avut o relatie minunata cu Milles in ultimii doi ani si jumatate si vreau sa-i multumesc pentru contrubutia pozitiva adusa carierei mele. Am avut foarte mult succes impreuna",

"A fost o onoare pentru mine sa lucrez cu Andy in calitate de antrenor si sunt fericit ca am avut un rol in cariera sa. Vreau sa multumesc echipei pentru munca dificila depusa in ultimii ani. Imi va lipsi munca alaturi de ei, dar si antrenamentele de zi cu zi ale lui Andy. Este un jucator minunat si stiu ca va continua sa aiba succesul pe care talentul si munca sa il merita"




In ultimul timp, Corretja lucra din ce in ce mai mult cu Andy, facandu-l pe Maclagan sa se simta marginalizat. Spaniolul nu-l va inlocui insa pe Maclagan, in mare parte din cauza angajamentelor pe care le are cu diferite posturi de televiziune.

sursa:hotnews
Ioan Andone: "E foarte important sa nu primim gol acasa cu Hajduk Split"... Maradona nu mai este selectionerul Argentinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x