Antena Căutare

Ioan Andone: "E foarte important sa nu primim gol acasa cu Hajduk Split"

Dinamo intalneste joi seara formatia Hajduk Split, pe teren propriu, de la ora 21:30, in prima mansa a turul trei preliminar din Europa League. Antrenorul “cainilor”, Ioan Andone, este de parere ca daca meciul se va termina cu o remiza alba, returul din Croatia va fi foarte interesant. Falcosul a declarat ca este foarte important ca echipa sa sa nu primeasca gol pe teren propriu.

"Cred ca maine va fi vorba de un alt joc fata de cele cu Olimpia Balti, e altceva, intalnim un rival foarte bun. Calificarea se va juca in doua manse si aici e foarte important sa nu primim gol. Avem si doi inidisponibili, Moti si Marius Niculae, care sunt suspendati, dar sper ca inlocuitorii lor sa-i suplineasca si sa continuam seria buna a meciurilor oficiale.

Hajduk Split e o echipa buna, dar nu de neinvins, avem sansa noastra. Sunt interesanti ca si echipa si au un antrenor foarte riguros, care se bazeaza foarte mult pe pregatirea fizica. Frica de ce sa ne fie? Nu are de ce, trebuie sa remediem problemele din meciul cu Astra. Un rezultat egal fara gol e interesant. Sper sa fim sustinuti de suporteri mai numerosi decat in meciul cu Olimpia Balti, pentru ca avem nevoie de ei"



Castigatorul Turului Frantei 2010, Alberto Contador, pleaca de la echipa Astana... Tenismenul Andy Murray a renuntat la serviciile antrenorului Miles Maclagan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x