Antena Căutare

Tensiune in lotul Frantei inaintea meciurilor cu Albania si Romania: Alou Diarra, contestat dur de ceilalti jucatori

Jucator exponential in echipa lui Bordeaux cu care Blanc lua titlul in Franta in 2009, Alou Diarra a fost desemnat capitanul nationalei Frantei de actualul selectioner, decizie care n-a fost pe placul vedetelor din lotul reprezentativei cocosului galic.

Numirea lui Blanc la carma Frantei a coincis cu prezenta in lotul nationalei a fostilor sai elevi de la Bordeaux. Daca Tremoulinas nu poate inca emite pretentii pentru a fi titular pe banda stanga a apararii, Alou Diarra a devenit chiar capitanul echipei.

Transferul la Marseille si debutul nereusit de sezon i-au stirbit din autoritatea mijlocasului la inchidere si circula zvonul ca Evra si Malouda nu ar fi renuntat la ideea de a recupera banderola de pe bratul fostului bordelez.

foto: gsp.ro

Tony Parker: "N-am semnat nimic cu ASVEL"... Venus Williams s-a retras de la US Open. Tenismena fost diagnosticata cu Sindromul Sjogren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x