Antena Căutare

U Cluj - Astra 3-1 / Niculescu, la prima victorie ca antrenor

Clujenii par a fi depasit episodul Steaua, obtinand 4 puncte in ultimele 2 etape, in care au intalnit echipele din Ploiesti.

Dupa ce a dat peste cap toti pariorii ce mizasera pe victoria Petrolului impotriva lor in week-end, clujenii s-au vazut condusi inca din minutul 27 de cealalta echipa din Ploiesti, Astra, dupa golul lui Fatai.

Cojocnean a profitat, insa, de o respingere aiurea a lui Silviu lung si a egalat repede, asa ca la cabine s-a intrat cu 1-1.

In ultimele 15 minute ale partidei, avea sa se contureze victoria gazdelor, si totodata prima din cariera de antrenor a lui Claudiu Niculescu.

Revelatia Grozav a adus alb-negrii in avantaj, pentru ca Adrian Cristea sa stabileasca scorul final, transformand cu singuranta un penalty facut de Ovidiu Mihalache, fundasul astralilor.

Foto: gsp.ro

Valeriu Rachita si-a dat demisia dupa infrangerea cu Chiajna... Meciul in care Muamba a facut atac de cord se va juca pe 27 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x