Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

UEFA adoră jucătorii de la FCSB. Pentru a 4-a oară, un elev al lui Dică este nominalizat la titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League!

Fie că impresionează sau nu, FCSB oferă etapă de etapă câte un jucător nominalizat la titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League. Deși a evoluat sub așteptări în meciul cu Hapoel Beer Sheva, trupa lui Dică a oferit un jucător care candidează la acest titlu important în viziunea fanilor.

După cele două nominalizări din etapele 1 și 2, Constantin Budescu revine pe lista candidaților pentru titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League. ”Budi” a făcut o pauză acum două săptămâni, atunci când i-a oferit șansa, printr-o pasă de geniu, lui Gnohere să câștige acest titlu.

În acest sondaj, Budescu se luptă cu Selim Ay (Konyaspor), Memphis Depay (Lyon), Dominik Prokop (Austria Viena), Patrick Twumasi (Astana), Vitaliy Buyalskiy (Dinamo Kiev) Rodrigo Galo (AEK Atena) și Davie Selke (Hertha).

Budescu a început bine acest sondaj (în care puteți vota AICI) și are 31% din voturi, fiind pe locul 2.

După prima etapă a grupelor Europa League, Budescu a câștigat titlul de "Jucătorul etapei”, fiind votat de fani pe site-ul UEFA.com. Românul a obținut atunci 46% din voturile suporterilor, de două ori mai mult decât următorul clasat, Alexandr Kokorin. Apoi, în runda a doua, Budescu s-a clasat pe locul secund, fiind învins de același Kokorin.

Recomandari