Căutare Live

Un roman a marcat la debut impotriva lui Napoli

Stefan Popescu a deschis scorul pentru Cesena in meciul de Cupa cu Napoli, desi se afla la primul meci in tricoul alb negru.

Stefan Popescu a avut un debut de exceptie la Cesena. Romanul titularizat in mijlocul liniei mediene desi era mai obisnuit cu flancul stang nu s-a remarcat in prima parte a meciului, insa in minutul 21 a dechis scorul, profitand de o grava greseala in apararea pusa la punct de Walter Mazzari.

Cateva minute mai tarziu s-a accidentat si a iesit in afara terenului pentru a primi ingrijiri medicale, apoi a revenit pe gazon, unde nu a rezistat decat 4 minute, fiind inlocuit de Parolo.

Napoli a intors rezultatul (2-1) prin reusitele lui Cavani si Pandev si s-a calificat in primele 8 echipe ale competitiei.

Popescu are 18 ani si s-a remarcat la un trial organizat la Iasi de o televiziune in colaborare cu o firma producatoare de produse de ras.

A urmat un transfer la Scoala de Fotbal Gica Popescu si plecarea in Italia, la Roma. Echipa lui Lobont l-a cedat in vara trecuta la Cesena, acolo unde a devenit coleg cu Adrian Mutu.

Foto: Intact Images / EPA

Malaga - Real Madrid 0-1 / Ingropati de Caballero... Fata lui Berlusconi l-a tinut pe Pato la Milan...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri