Antena Căutare

UPDATE! Mihaita Nesu isi poate misca si piciorul drept

Fotbalistul Mihai Nesu si-a miscat aseara mana dreapta, iar astazi medicii au declarat ca fotbalistul isi simte si piciorul drept. Potrivit jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, in timp ce fanii ii scandau numele, fotbalistul a fluturat un tricolor inscriptionat cu numele sau.

UPDATE!


"Faptul ca a inceput sa-si simta usor partea dreapta este cu siguranta o imbunatatire a situatiei sale", a declarat vineri doctorul echipei Utrecht, Frank van Hellemondt.

Mihai Nesu isi simte jumatate din trunchi si doctorii pregatesc transferul sau la o alta clinica din Utrecht pentru a incepe dificilul proces al recuperarii.







In urma cu 25 de zile, Mihai Nesu a suferit o accidentare stupida la un antrenament al echipei olandeze Utrecht, la care evolueaza. Coechipierul sau, Alje Schut, a cazut atunci peste el, romanul fracturindu-si o vertebra in zona gatului. Mihai a fost operat pe 11 mai. Nesu a fost transferat in 2008 de la Steaua, la echipa olandeza, Utrecht. Acolo a fost declarat "cel mai bun fundas stinga din Olanda", in 2008.

Preliminarii EURO 2012: Franta, doar remiza cu Belarus. Liechtenstein, victorie incredibila. Vezi rezultatele inregistra... FRF le-a propus oficial lui Gheorghe Hagi si Anghel Iordanescu sa preia echipa nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x