Antena Căutare

Victor Becali: "Unirea e o umbra, a intrat in istorie"

Victor Becali, impresar FIFA, a vorbit, in direct la GSP TV, despre situatia de la Unirea Urziceni si despre evolutiile celorlalte echipe implicate in play-off-ul Europa League.

"Steaua are sanse mari sa ajunga in grupe, chiar la 1-0. Cred ca va fi un meci mai usor in retur. Pentru Poli e greu, Manchester City e o echipa foarte puternica. Vaslui poate face un rezultat mult, dar trebuie sa inscrie neaparat. Cred ca ambele, Steaua si Vaslui, o sa mearga mai departe", a declarat Victor Becali.

"Urziceniul este o umbra, din pacate. Il respect pe Rony Levy, dar nu cred ca ar trebui sa vorbeasca atit de mult. Era normal ca Arlauskis sa nu joace, ca nu mai putea sa fie vindut. Nici Levy nu a procedat normal cind a anuntat ca pleaca dupa cele doua meciuri cu Split. Ce a facut patronul Urziceniului acolo este extraordinar, acum Unirea a intrat in istorie", a adaugat Becali.

"Eu va spun ca Astra nu l-a luat pe Galamaz. Deocamdata este la Urziceni, nu s-a stabilit nimic concret. Cu siguranta, dupa meciurile din Europa League, multi jucatori de la Urziceni o sa plece la diferite echipe. Formatile care spera ca cei de la Unirea o sa fie liberi de contract, o sa ramina cu speranta", a incheiat Victor Becali.

Citeste mai multe stiri pe gsp.ro

VIDEO Rapid - Gloria Bistrita 2-0/ Dubla lui Herea... Un luptator scotian a vazut moartea cu ochii la Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x