Antena Căutare

VIDEO! Incidentele de la Ploiesti, repetate in Olanda. Vezi cine e Martinovic al batavilor!

Nu mai suntem unici in Europa! Ieri seara, la meciul Ajax - AZ Alkmaar din Cupa Olandei, s-au repetat evenimentele de la Ploiesti, cand un suporter al Petrolului l-a lovit pe fundasul Stelei, George Galamaz.

Tot spre finalul primei reprize, tot la scorul de 1-0, dar de data aceasta pentru gazde, un suporter a patruns pe teren. Daca Dragos Enache l-a ignorat pe portarul Stelei de la acel meci, Razvan Stanca, indreptandu-se spre Galamaz, fanul lui Ajax s-a dus direct spre Esteban Alvarado, goalkeeperul lui AZ.

Portarul de 22 de ani l-a vazut la timp si a reactionat exact ca sarbul Novak Martinovici, punandu-l la pamant pe agresor si lovindu-l cu piciorul. Arbitrul Bas Nijhuis a reactionat exact ca Robert Dumitru, cel care a condus Petrolul - Steaua, eliminandu-l pe portar.

Spre deosebire de partida din Liga 1, care a continuat pana cand un alt suporter prahovean l-a lovit cu o torta pe Tatarusanu, meciul din Olanda s-a oprit. Suparat ca portarul a primit cartonas rosu, conform regulamentului, antrenorul lui Alkmaar si-a retras echipa de pe teren. Decizia finala va apartine ligii profesioniste din Olanda.

Vezi mai jos VIDEO CU INCIDENTELE de la meciul de Cupa de la Alkmaar.



Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Video: youtube.com

Atletico Madrid si Villarreal, eliminate din Cupa Regelui. Alcorcon produce o noua surpriza... John Terry va fi urmarit penal pentru rasism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x