Antena Căutare

Yohan Goncalves, schior din Timorul de Est, se antrenează în România pentru Campionatele Mondiale de schi alpin

Minus cinci grade Celsius, pe pârtia din Arieşeni. Aici se antrenează Yohan Goncalves pentru Campionatul Mondial de Schi aplin din Italia. La 24 de ani, schiorul din Timorul de Est este prezenţa exotică a competiţiei.

A renunţat la plajele însorite pentru antrenamentele pe schiuri, în munţii României. Este povestea unui tânăr talentat, singurul schior profesionist din Timorul de Est. O ţară din sud estul Asiei, acolo unde iarna temperaturile nu coboară sub 25 de grade. Tânărul sportiv a avut însă un vis, pe care l-a urmat cu tenacitate. Să ajungă printre primii schiori din lume.

Minus cinci grade Celsius, pe pârtia din Arieşeni. Aici se antrenează Yohan Goncalves pentru Campionatul Mondial de Schi aplin din Italia. La 24 de ani, schiorul din Timorul de Est este prezenţa exotică a competiţiei. Vine de la 11 mii de kilometri distanţă de România. Din fosta colonie portugheză din sud-estul Asiei, recunoscută ca stat suveran abia în 2002.

Yohan Goncalves spune că a decis să bată drumul până în România pentru pregătirea pe schiuri alături de Bogdan. Schior profesionist şi instructor în ţara noastră.

Prezenţei unui schior dintr-o ţară exotică a fost o surpriză şi pentru organizatorii Jocurilor Olimpice. Anul trecut Yohan Goncalves se afla în fruntea delegaţia ţării sale, aflată pentru prima dată la o competiţie atât de importantă.

Yohan este singurul schior profesionist din Timorul de Est. A reuşit să se claseze în primii 50 cei mai buni din lume.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Urmașa Nadiei Comăneci a luat 10 pe linie într-o reprezentație excelentă! Video absolut impresionant cu momentul artisti... Simona Halep, mesaj neașteptat pentru Serena WIlliams, după ce a învins-o pe Venus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x