Familia lui l-a aruncat la gunoi în loc să îl iubească! Un bebeluș a fost găsit în ghena unui bloc! Angajații de la salubritate au fost șocați! FOTO

Un bebeluș a fost găsit în partea de jos a unei ghene dintr-un bloc de locuinţe, în Singapore. Angajații de la salubritate care au descoperit copilul, înfăşurat într-o pungă de plastic, au fost șocați. 

Un bebeluș a fost găsit în ghena unui bloc, în Singapore.

Angajaţii de la salubritate au salvat marţi un bebeluş de sex masculin pe care l-au găsit într-o ghenă din Singapore, relatează Reuters care citează cotidianul Straits Times şi poliţia.

Ulterior, poliţia din Singapore a anunţat într-un comunicat că un băieţel a fost găsit şi a precizat că acesta nu prezenta răni vizibile şi că se află în stare stabilă.

Familia lui l-a aruncat la gunoi în loc să îl iubească! Un bebeluș a fost găsit în ghena unui bloc! Angajații de la salubritate au fost șocați! FOTO

Un bebeluș a fost găsit în ghena unui bloc, în Singapore.

Bebeluşul a fost transportat la spital pentru a fi supus unor controale medicale, a precizat poliţia.

Numărul copiilor născuţi în Singapore a scăzut în 2018 la un nivel minim din ultimii opt ani, conform celor mai recente date disponibile.

Astfel de cazuri sunt rare în oraşul-stat care se confruntă cu valori reduse ale natalităţii şi cu îmbătrânirea populaţiei. În ultimul deceniu, au existat şaisprezece cazuri de copii abandonaţi în Singapore, a notat Straits Times.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri