Căutare Live

Grindină și vijelii duminică după amiaza! Vezi zonele vizate!

Vremea se strică, duminică după amiaza. În unele zone vor fi descărcări electrice si chiar grindină. Vezi zonele vizate.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi și vijelii în partea de Nord-Vest a țării, valabilă până duminică seara, la ora 21.00.

Meteo, 6 iunie 2020. Vreme caldă în mare parte a țării în sâmbăta de dinaintea Rusaliilor

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), va fi instabilitate atmosferică accentuată.

Duminică, de la ora 13.00 până la ora 21.00, în nord-vestul țării și în zona Munților Apuseni instabilitate atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial.

http://Vremea de Rusalii 2020. Cum va fi duminică și luni, în zilele de mare sărbătoare

Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Vremea de Rusalii 2020. Cum va fi duminică și luni, în zilele de mare sărbătoare... Alertă meteo! Cod galben, în România! Ploi puternice și vijelii! Județele în care se vor rupe norii, în următoarele ore...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri