Antena Căutare

Prognoza meteo 14 februarie 2019. Cum va fi vremea de Valentine's Day

Prognoza meteo 14 februarie 2019. Meteorologii nu au vesti prea bune pentru indragostiti. Ziua de joi va fi una innorata, mai ales in prima parte a zilei. De Valentine's Day sunt anuntate precipitatii mixte pe arii restranse. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Prognoza meteo 14 februarie 2019. Meteorologii nu au vești prea bune pentru îndrăgostiți. Ziua de joi va fi una înnorată, mai ales în prima parte a zilei. De Valentine's Day sunt anunțate precipitații mixte pe arii restrânse. Află cum va fi vremea în București.

Potrivit vremea.ro, Joi în sudul extrem al țării vor mai persistă unele înnorări, îndeosebi în prima parte a zilei, însă numai cu totul izolat vor mai cădea unele precipitații mixte slabe. Dimineață, pe fondul degajării cerului de nori, temperaturile vor coborî în depresiunile din estul Transilvaniei până spre valori de -20…-15 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în Moldova și Bărăgan, tare în Dobrogea (cu rafale de până la 70-80 de km/h așteptate în zona litorală) și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 1-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul județului Arad), 3-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…3 grade în Moldova.

Vremea în București, 14 februarie 2019

În Capitală, de Ziua Îndrăgostiților, cerul va fi parțial noros iar temperaturile vor fi cuprinse între 6˚C — Min: 1˚C. Vântul va sufla ușor, cu 9 km/h dinspre V. Pe timpul zilei, șansele de precipitații vor fi de 35%. Pe timpul nopții, în București sunt așteptate ninsori, cantitățile de precipitații nedepășind 1L/m². Vântul va sufla cu o putere de 12 km/h dinspre NE, iar temperaturile vor coborâ până la 1°C.

Vremea 14 februarie 2019. Temperaturi de până la -20 de grade Celsius... UPDATE:Meteo 14 februaruie 2019. ANM, avertizări meteo de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x