Căutare Live

Tornadă devastatoare în...Luxemburg! Bilanțul este cumplit! Zeci de persoane rănite și peste o sută de case distruse

O tornadă a lovit Luxemburgul, vineri, fenomen soldat cu rănirea a 19 persoane. Tot vineri, în sudul Germaniei, 15 fotbalişti au fost răniţi de fulger, relatează AP.

Tornada a lovit comunităţile Pettingen şi Kaerjeng, din sud-vestul Luxemburgului, şi a distrus 100 de case în calea sa.

Spectaculaires images de la qui a frappé le nord de la Meurthe-et-Moselle et le sud-ouest du Luxembourg peu avant 18h ! Vidéo depuis Pétange. ()

via

— Agostini (@isago1972)

În estul Franţei, tornada a lovit cu o forţă mai mică, dar potrivit presei locale zeci de acoperişuri au fost distruse şi vehicule au fost avariate în Longwy şi Herserange.

Şi sudul Germaniei a fost afectat de vremea extremă vineri seară. Un fulger a lovit un teren de fotbal din Rosenfeld-Heiligenzimmern, pe care se antrenau 15 jucători. Fotbaliştii au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spital ca măsură de precauţie.

În Bavaria, miilor de fani care erau prezenţi la un concert în aer liber în Rothenburg li s-a cerut de către poliţie să părăsească zona mai devreme, din cauza vremii. La Neckarsulm, un cort de circ a fost doborât de vânt. Un cal a trebuit să fie eutanasiat, iar alţi 15 cai, dar şi cămile, au fugit. Animalele au fost prinse cu ajutorul poliţiei.

Avertismente de fenomene meteorologice severe au dus în acest weekend la anularea mai multor evenimente în aer liber în Marea Britanie.

Sursa : news.ro

Alertă meteo: Val de caniculă și furtuni în întreaga țară! Unde se vor înregistra temperaturi de foc... Ninsori abundente, la jumătatea lunii august! Un val de aer polar a adus un strat gros de zăpadă, o premieră pentru cont...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x