Antena Căutare

Vremea 28 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Când se strică vremea

Vremea din 28 octombrie anunță temperaturi ridicate în toată țara! Duminică, prognoza meteo aduce vreme deosebit de frumoasă în România. Când se strică vremea?

Vremea 28 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Când se strică vremea
vremea 27 octombrie

Vremea din 28 octombrie anunță temperaturi ridicate în toată țara! Duminică, prognoza meteo aduce vreme deosebit de frumoasă în România. Când se strică vremea?

Prognoza meteo săptămâna viitoare 29 octombrie - 5 noiembrie

Potrivit vremea.ro, Duminică vremea va fi frumoasă în aproape toată țara, cu un cer variabil spre mai mult senin. După lăsarea întunericului unele ploi își vor face apariția în mod izolat în Banat și în Crișana, însă acestea vor fi slabe cantitativ. Vântul va sufla moderat în vestul extrem și în sud-estul extrem și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi deosebit de ridicate pentru ultima decadă a lunii octombrie și vor fi încadrate în general între 19 și 24 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei) și 22-27 de grade în restul regiunilor țării, cel mai „răcoare” urmând să fie pe litoral.

Vremea în București 28 octombrie

Vremea la București va fi deosebit de caldă, însărită, cu temperaturi maxime ce ating 24°C la amiază. Vântul suflă în rafale de 21 km/h pe timpul zilei și cu 18 km/h. Noapte, temperaturile scad până la 10°C, iar cerul va fi senin. Vremea frumoasă la București va continua pe tot parcursul săptămânii viitoare. Prognoza meteo anunță o răcire a vremii abia din a doua săptămână a lunii noiembrie.

Prognoza meteo la munte 28 octombrie

Vremea la munte va fi foarte caldă: Temperaturile mai cresc cu cinci grade față de ziua anterioară. Duminică, valorile termice ating maxime de 22°C și minime de 8°C. Vântul va sufla în rafale la munte, atât pe timpul nopții, dar și pe timpul zilei - Rafale de 35 km/h ziua, Rafale de 27 km/h, noaptea. NU sunt anunțate ploi. Vremea frumoasă la munte va continua pe tot parcursul săptămânii viitoare. Prognoza meteo anunță o răcire a vremii abia din a doua săptămână a lunii noiembrie.

Vremea în București 27 octombrie 2018. Prognoza meteo București... Ne așteaptă NOAPTE grea! ANM a emis COD GALBEN de VIJELII!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x