Antena Căutare

Vremea în București 30 mai - 2 iunie 2019. Află dacă scăpăm de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o prognoza meteo sepicala pentru Municipiul Bucuresti. Afla daca scapam de ploi in urmatoarele zile. Vremea in Bucuresti 30 mai - 2 iunie 2019.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o prognoză meteo sepicală pentru Municipiul București. Află dacă scăpăm de ploi în următoarele zile. Vremea în București 30 mai - 2 iunie 2019.

Meteo România. Prognoza meteo anunță instabilitate atmosferică accentuată în Maramureș, Moldova, Transilvania, local în Muntenia și Dobrogea, precum și în zonele de deal și de munte. Sunt așteptate descărcări electrice, grindină, vijelii și averse torențiale. ANM prognozează cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp

Vremea în București 30 mai 2019. Vremea se va menține caldă, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și în a doua parte a nopții când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade.

Vremea în București 31 mai 2019. Instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Probabilitate pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei și în cursul nopții. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25...30 l/mp și izolat posibil 40...50 l/mp. Temperatura maximă va fi de 26...28 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade.

Citește și: Meteo România. Ce se întâmplă cu vremea în intervalul 27 mai - 24 iunie

Vremea în București 1 iunie 2019. Vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și, mai ales în primele ore ale zilei și, din nou, seara și noaptea, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade

Vremea în București 2 iunie 2019. Vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină, cu o probabilitate mai mare de apariție după-amiaza, seara și la începutul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Sursa: meteoromania.ro

Citește și: Vremea pe 3 luni în România: Ce anunță prognoza meteo pentru vara 2019: iunie, iulie, august

Vremea în București 30 mai. ANM a emis o prognoză meteo specială... Alertă meteo! 37 de județe sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x