Antena Căutare

Vremea în București 14 februarie. Revin ninsorile în Capitală

Vremea in Bucuresti 14 februarie. Potrivit meteorologilor, pe seara in Capitala sunt asteptate precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Citeste prognoza meteo completa pentru joi, 14 februarie.

Vremea în Bucuresti 14 februarie. Potrivit meteorologilor, pe seară în Capitală sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Citește prognoza meteo completă pentru joi, 14 februarie.

Potrivit vremea.ro, Joi în sudul extrem al țării vor mai persistă unele înnorări, îndeosebi în prima parte a zilei, însă numai cu totul izolat vor mai cădea unele precipitații mixte slabe. Dimineață, pe fondul degajării cerului de nori, temperaturile vor coborî în depresiunile din estul Transilvaniei până spre valori de -20…-15 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în Moldova și Bărăgan, tare în Dobrogea (cu rafale de până la 70-80 de km/h așteptate în zona litorală) și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 1-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul județului Arad), 3-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…3 grade în Moldova.

La munte, vor fi minus 8 grade, la orele prânzului, apoi vor urca ușor, la zero grade. Meteorologii au anunțat viscol cu până la 90 km/h la altitudini de peste 1500 m. Vor fi precipitații izolate și în cantități neînsemnate.

Vremea în București, 14 februarie 2019

În Capitală, de Ziua Îndrăgostiților, cerul va fi parțial noros iar temperaturile vor fi cuprinse între 6˚C — Min: 1˚C. Vântul va sufla ușor, cu 9 km/h dinspre V. Pe timpul zilei, șansele de precipitații vor fi de 35%. Pe timpul nopții, în București sunt așteptate ninsori, cantitățile de precipitații nedepășind 1L/m². Vântul va sufla cu o putere de 12 km/h dinspre NE, iar temperaturile vor coborâ până la 1°C.

ANM, prognoză meteo specială. Vremea în București 13 februarie 2019... Vremea 14 februarie 2019. Temperaturi de până la -20 de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x