Antena Căutare

FABULOS! Aşa arată Michael Jackson la trei ani! Vă amintiți de micuțul David care... măsura un metru cu tot cu pălărie?

De-a lungul timpului, pe scena ”NEXT STAR”, au urcat copii care i-au cucerit iremediabil pe jurați, pe public și au rămas în inima telespectatorilor.

De-a lungul timpului, pe scena ”NEXT STAR”, au urcat copii care i-au cucerit iremediabil pe jurați, pe public și au rămas în inima telespectatorilor.

La doar 3 anişori, micuţul David pe campionul divertismentului, Dan Negru, care a adus un metru în platou pentru a demonstra ca esenţele tari se ţin în sticluţe mici!

Dacă la capitolul centimetri nu a stat tocmai bine, David a compensat prin talent, curaj şi naturaleţe. Iar când acest trio este pus la lucru, nimeni nu-i mai poate sta în cale.

Nu mai avem nicio îndoială: aşa arăta Michael Jackson la vârsta de trei ani! Vă este dor de David? V-ați dori să mai avem astfel de concurenți în emisiune?

Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prima imagine din platoul emisiunii: „Doamne, ce ținută, eșt... Dan Negru, prezentatorul show-ului „Next Star”, și-a dorit să fie șofer de TIR...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x