Antena Căutare

Flavius Hosu, un geniu, la 13 ani, care l-a impresionat pe tobosari celebri

Flavius canta la tobe de dinainte sa mearga. Pasiunea i-a fost insuflata in copilarie, cand a primit cadou o tobita. De atunci, a spart multe castroane de-ale mamei, dar a reusit sa devina, in scurt timp, un maestru tobosar.

Flavius canta la tobe de dinainte sa mearga. Pasiunea i-a fost insuflata de bunicul sau, care i-a facut cadou o tobita, cand era doar un bebelus. De atunci, a spart multe castroane de-ale mamei, dar a reusit sa devina, in scurt timp, un maestru tobosar.

Nu a luat lectii de la nimeni, dar poate fi chiar el un profesor in miniatura. Flavius a cantat la tobe descult, pentru ca asa poate sa controleze mai bine pedalele, spune el.

A fost declarat un geniu de catre membrii juriului, dupa ce a interpretat propria versiune a "Ciocarliei" lui George Enescu.

Amedeia si Anisia, gemenele din... Rai care au impresionat juriul!... Lora, provocata sa lase "zbenguiala" si sa cante muzica populara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x