Antena Căutare

Lora, Pepe si Connect-R s-au reprofilat! Uite cat sunt de simpatici!

Sunt frumosi, talentati si cu o cariera de succes in spate, dar cu toate acestea au dorit sa se reprofileze. Simpaticii jurati Next Star, Lora, Pepe si Connect R au parasit fotoliile juriului si au facut backing vocal pentru micutul Adrian in finala de popularitate Next Star, difuzata in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1.

Sunt frumosi, talentati si cu o cariera de succes in spate, dar cu toate acestea au dorit sa se reprofileze.

Simpaticii jurati Next Star, Lora, Pepe si Connect R au parasit fotoliile juriului si au facut backing vocal pentru micutul Adrian in finala de popularitate Next Star, difuzata in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1.

Asta pentru ca in aceasta seara, telespectatorii vor avea sansa sa desemneze castigatorul, aceiasi telespectatori care zilele trecute i-au desemnat, prin vot pe a1.ro, pe cei zece concurenti care vor lupta azi pentru Premiul de Popularite.

Mai mult, cei care isi voteaza preferatul prin sms la 1272, pot castiga o tableta. Detalii despre concurs pe pagina emisiunii nextstar.a1.ro.
Avand ca prima regula diversitatea, preselectiile Next Star au adus in fata juriului unii dintre cei mai talentati copii ai Romaniei.

Iar cum selectia castigatorilor s-a dovedit a fi una extrem de dificila, Dan Negru a hotarat sa ofere un premiu suplimentar, organizand o finala de popularitate, in care au ajuns preferatii publicului, desemnati prin vot pe pagina emisiunii.

Tot publicul va decide catre cine va merge Premiul de Popularitate, prin sms la 1272. Nu ratati in aceasta seara, de la 20:30, un spectacol savuros in finala de popularitate Next Star, la Antena 1.

Juriul NEXT STAR, pus pe liber de Dan Negru!... Adrian Ivan a cantat alaturi de Lora, Pepe si Connect-R!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x