Antena Căutare

Next Star, 12 iunie 2021. Alex Lucaciu i-a cucerit pe jurați cu zâmbetul și talentul său la vioara cu goarnă: „I-ai spart pe toți”

Alex Lucaciu a venit la Next Star și a făcut un show total cu instrumentul lui denumit vioara cu goarnă. Micul artist a fost foarte apreciat de cei trei jurați, dar un anumit lucru i-a făcut să se topească.

Alex Lucaciu Galerie
Alex Lucaciu a făcut senzație la Next Star 2021 | Antena 1

Alex Lucaciu a făcut un adevărat spectacol cu instrumentul său care a fost subiect foarte dezbătut în rândul juraților. Micuțul de doar 10 ani a fost tot numai un zâmbet și le-a câștigat inimile celor trei de la masa juriului. Dar nu doar acest lucru i-a făcut pe aceștia să-i ofere 3 de DA. Alex Lucaciu e un băiețel foarte talnetat. „Când râde eu mor. Deci mor când râde”, spune Ștefan Bănică despre concurent, în timpul în care acesta interpretează o piesă celebră.

Micuțul violonist Alex Lucaciu, showman autentic la Next Star 2021

Nu a avut nevoie de prea multe prezentări, deoarece atunci când a început să cânte, micuțul Alex a pus în scenă un show complet, unde a avut parte și de un balet care i-a complet total atmosfera.

Alex Lucaciu a fost foarte apreciat pentru zâmbetul său care i-a vrăjit complet pe cei trei jurați, care l-au recompensat pe micuț cu 3 de DA.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Radu Ionescu, adolescentul pasionat de bucătărie cu abilități vocale minunate. Cum a cântat concurentul

Alex a mărturisit înainte de a intra pe scenă faptul că are o relație foarte bună cu fratele lui, cu care reinterpretează diferite scene vizionate în serialele lor preferate. Micul interpret la vioară cu goarnă le-a dat de furcă juraților cu cealaltă denumire populară a instrumentului.

La finalul interpretării, Ștefan Bănică a mers și a dat mânca cu el și l-a îmbrățișat pe băiețel. „Băi băiatule, lasă-mă să dau mâna cu tine. Ești senzațional. În momentul în care ai băgat dinți la cameră i-ai spart pe toți, i-ai omorât, pentru că ai farmec”, i-a zis Ștefan micuțului.

Și Loredana a rămas profund impresionată de talentul lui Alex Lucaciu la vioara cu goarnă care mai are o denumire populară. „Higheghe cu tolcer”, spune copilul că s-ar mai numi instrumentul. Atunci când a auzit Loredana despre acest lucru i-a și făcut o propunere de neegalat.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Loredana

„Tu știi de când caut pe cineva la mine în concert să cânte la Higheghe. Vii?”, îi face invitația Loredana, după ce au interpretat împreună o piesă pe care o cunoșteau amândoi. Băiatul nu a stat pe gânduri și a acceptat numaidecât oferta făcută de artistă. „De când a intrat pe scenă am simțit că se va întâmpla ceva fantastic”, a mai spus Loredana la testimoniale. Întrebat de Loredana dacă micuțul cântă pe bani, el spune că nu. „Nu cânt pe bani, o fac din pasiune”, spune el.

Alex Lucaciu de la Next Star 2021 a fost recompensat cu 3 de DA

Toți cei trei jurați au fost cuceriți de zâmbetul și talentul lui Alex Lucaciu și, drept urmare, l-au recompensat cu 3 voturi de DA.

„El este un exemplu și este un showman. Din partea mea ai primul DA. Facem ansamblu”, spune Loredana.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță

Ștefan Bănică a fost cucerit pe deplin de Alex Lucaciu, care a fost numai un zâmbet atunci când a interpretat piesa. Acest lucru l-a făcut pe Ștefan Bănică să îi ofere și el un vot pozitiv.

„Tu ești singurul din familie care cântă la „higheghe”? Să-ți dau DA? dacă am fost sincer, înseamnă că răspunsul meu e tot DA”, spune Ștefan Bănică.

Dorian Popa a fost la fel de convins de talentul lui Alex și nici pentru el nu a fost prea dificil de făcut această alegere.

„Votul meu nu are cum să fie altul decât DA”, i-a spus Dorian Popa concurentului. „Trebuie să recunosc că îmi venea să pup masa și pe Stefan că nu știam cum se numește instrumentul. Higheghe cu tolcer”, mai completează Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Bella, fetița care a uimit întreaga planetă cu abilitățile sale, urcă pe scena Next Star... Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x