Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Ana Maria Mircea, cu o dragoste nemărginită pentru muzica populară, i-a încântat pe jurați

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Ana Maria Mircea a venit la Next Star pentru a îi încânta pe jurații cu muzica populară.

ana maria mircea next star Galerie
Next Star, 29 mai 2021. Ana Maria Mircea | Antena 1

Ana Maria Mircea, unul dintre copiii talentați ai acestei ediții, urcă pe scena Next Star și interpretează piesa "Mărioara de la Gorj". Ana Maria a venit însoțită de părinții săi și de surioara ei. Întrebată de Șerban Copoț de ce a ales muzica populară, micuța Ana, în vârstă de 11 ani, a răspuns:

“Îmi place tradiția foarte mult. Mie îmi place foarte mult să cânt muzică populară. E cel mai frumos lucru pe care l-am putut face în viața mea”, spune Ana.

Ana Maria Mircea, plină de energie și fără emoții, a intrat în scenă pregătită să facă show.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi

Ana vine din Brăila și spune că interpretele sale preferate de muzică populară sunt Maria Tănase, Sofia Vicoveanca. Concurenta Next Star a cântat alături de o parte din trupa Loredanei, Agurida.

Jurații Next Star, animați de bucuria cu care cântă Ana, au început să danseze pe scaune. Ana Maria, cu vocea ei puternică, i-a uimit pe Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică.

Micuța concurentă a ridicat în picioare și publicul atunci când a cântat cu mândrie și a primit aplauze furtunoase.

Jurații Next Star 2021, plini de energie la joc. Recital spectaculos Loredana și Ștefan Bănică la Next Star, 29 mai 2021

“Foaret simpatică, foarte drăguță! O voce foarte bună”, spune Loredana.

“Mega talentată, scena o iubește!”, a adăugat și Dorian.

“Extraordinară! Atitudinea, cum se uita, cum privea. Totul sau nimic”, a zis Ștefan Bănică.

Dan Negru i-a dezvăluit Loredanei că Ana Maria și-ar fi dorit foarte mult să cânte pe aceeași scenă cu ea, iar jurata Next Star a fost mai mult decât încântată să-I îndeplinească visul.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Diego Gruia a urcat pe scenă însoțit de taraf și a cântat la acordeon: "Ești mare rău de tot!"

Loredana a urcat pe scenă să cânte alături de concurenta Next Star, Ana Maria, iar fetița a fost extrem de încântată.

“Foarte mișto momentul de pe scenă și ce mi-a mai plăcut a fost că, vezi tu, Loredana cu experiența cu care o are a lăsat un moment de solo violonistului. (…) Ei, aia mica a învățat ceva azi la Next Star”, spune Dorian Popa.

După acest moment de excepție, Loredana l-a invitat și pe Ștefan Bănică pe scenă pentru a cânta împreună piesa “Ileană, Ileană”.

“Loredana când se pornește, n-o mai oprești”, spune Ștefan Bănică.

Jurata Next Star a dorit să lanseze o provocare și pentru Dorian Popa.

“Vreau să-l provoc pe Dorian să iasă din sfera lui obișnuită”, a adăugat Loredana.

Loredana le-a spus că vrea să cânte alături de ei pe scenă la Sala Palatului, alături de Ana Maria.

Ana Maria Mircea a primit 3 X DA de la jurații Next Star.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star 2021. Cum îți poți vota concurenții favoriți pentru Finala de Popularitate... Next Star, 29 mai 2021. Dorian Popa, cu lacrimi în ochi. Ce a spus despre Victoraș, un băiețel pe care l-a scăpat de can...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x