Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023. Andreea Antonescu, provocată de Dan Badea la un joc dublu. Cum a reacționat

Dan Badea și Andreea Antonescu s-au jucat „Penalty” la Nu te supăra, frate! ediția din 16 februarie 2023. Iată cum s-au descurcat și de ce s-a ascuns artista sub pupitru.

colaj foto dan badea si andreea antonescu la Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023 Galerie
Dan Badea și Andreea Antonescu au jucat „Penalty” la Nu te supăra, frate! | Antena 1

La Nu te supăra, frate! ediția difuzată pe 16 februarie 2023, echipa albastră a fost formată din Andreea Antonescu, Daniel Iordăchioaie și Andreea D, iar echipa roșie din Dan Badea, Monica Anghel și Șerba Copoț.

Dan Badea a avut de ales un membru din echipa albastră alături de care să joace, iar „victima” a fost Andreea Antonescu. Artista nu știa pe unde să se mai ascundă și a avut o reacție surprinzătoarea când a aflat ce aflat ce are de făcut.

Citește și: Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023. Monica Anghel, apariție răvășitoare după ce a slăbit spectaculos. Cum a apărut în direct

Cum a reacționat Andreea Antonescu când adversarul a provocat-o la Nu te supăra, frate! de la Antena 1. Cine s-a descurcat mai bine la jocul dublu

„Riști și câștigi. Lasă-mă papa la jos!”, a spus comediantul când a ales-o pe Andreea Antonescu deși aceasta era cea mai avansată pe tabla de joc.

Oricât a încercat aceasta să se ascundă și chiar s-a băgat sub pupitru, nu a avut scăpare și a fost nevoită să intre în joc cu adversarul de la echipa roșie.

Cei doi au primit mai multe mingiuțe și câte o mini poartă și au avut de dat cât mai multe goluri în jocul numit „Penalty”, dar folosindu-și doar piciorul stâng.

„Cu stângul?! Păi eu am toc și intră pe acolo (...) Se pune aia cu am două picioare stângi”, a exclamat Andreea Antonescu.

Ambii au dat tot ce au putut, însă Dan Badea s-a descurcat mai bine și a înaintat 11 bulinuțe pe tabla de joc, iar pe adversara sa a dat-o înapoi 6 poziții.

„Asta înseamnă să ai încredere în bărbați. L-am considerat prieten”, a mai spus aceasta dezamăgită de rezultat.

Citește și: Nu te supăra, frate! 15 februarie 2023. Irisha, apariție de senzație într-o ținută îndrăzneață. Cum a arătat în partea de jos

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023. Monica Anghel, apariție răvășitoare după ce a slăbit spectaculos. Cum a apărut î... Nu te supăra, frate! 17 februarie 2023. Ramona Olaru, decolteul adânc care a atras priviri. Cum arată ținuta în partea d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x