Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Emilia Ghinescu a strălucit în platoul emisiunii. Detaliul observat la artista muzicală

În ediția din 3 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, Pepe a început, ca de obicei, cu prezentarea regulilor jocului-vedetă al românilor. Echipa albastră a fost cea care a dat startul competiției de astăzi, Emilia Ghinescu având onoarea de a-și testa prima norocul.

nu te supăra frate Galerie
Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Emilia Ghinescu a strălucit în platoul emisiunii. Detaliul observat la artista muzicală | Captură Antena 1

La emisiunea Nu te supăra, frate!, două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde, Pepe și magicianul Robert Tudor. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show de la Antena 1.

În ediția din 3 februarie 2023, vedetele din echipa roșie sunt Claudia Pavel, Daniel Ilie aka Varză și Cornelia Rednic, în timp ce echipa albastră este formată din Nicola, Lupu Rednic și Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu a avut o apariție de gală în platoul emisiunii Nu te supăra, frate!. Vedeta a optat pentru un compleu negru cu detalii strălucitoare și o pereche de sandale cu toc aurii.

Buclele i-au completat ținuta elegantă, iar fanii au putut observa un detaliu diferit la ea. Se pare că artista a simțit nevoia unei schimbări de înfățișare, surprinzându-i pe telespectatori cu un breton, care o prinde minunat!

Citește și: Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Sanda Ladoși, apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat

Emilia Ghinescu a dat startul la emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 3 februarie 2023. Cum s-a descurcat la Quiz

Pepe le-a anunțat pe vedete care sunt semnificațiile bulinelor, după care s-a îndreptat către echipa albastră, care a avut întâietate datorită faptului că se afla lângă linia de start.

Gazda emisiunii Nu te supăra, frate! a invitat-o pe Emilia Ghinescu să arunce zarul pentru echipa din care face parte. Însă, din cauza emoțiilor, artista a aruncat greșit cu accesoriul de joc, la care Pepe a reacționat: „Ne jucăm, ne jucăm, dar în incintă, te rog frumos!”.

După a doua încercare, Emilia Ghinescu a nimerit cifra cinci, primind și o întrebare: „Care dintre aceste dansuri este originar din Spania?”. Proba a nimerit-o mănușă pe artistă, iar, după ce s-a sfătuit cu Lupu Rednic și Nicola, artista a dat răspunsul corect: „Flamenco”.

După ce le-a venit rândul și la restul vedetelor, Emilia Ghinescu a primit, din nou, zarul în brațe. Nimerind iar cifra cinci, artista s-a făcut cu o întrebare de Quiz: „Care e denumirea populară a acestei plante?”.

Dintre toate variantele, una dintre ele i-a atras atenția datorită denumirii, făcând și o glumă pe seama ei: „Ar fi trebuit să aibă și niște țepi pe ea ca să fie a Soacrei (...) Da, de Limba Soacrei am auzit!”, a spus Emilia Ghinescu, alegând, astfel, varianta A: „Limba Soacrei”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul!

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Tudor Ionescu de la Fly Project, provocat la un joc dublu. Cum mai arată după ce a slăbit

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Claudia Pavel, ținta glumelor deocheate: „Ne bucurăm și noi ochii aici în platou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x