Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Sanda Ladoși, apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat

În ediția din 2 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, jocul a început, iar vedetele au și primit zarul în brațe. Însă, ce au putut observa telespectatorii, dar și invitații din platou, a fost apariția stilată a Sandei Ladoși.

nu te supăra frate Galerie
Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Sanda Ladoși, apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat | Antena 1

La emisiunea Nu te supăra, frate!, două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde, Pepe și magicianul Robert Tudor. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show de la Antena 1.

În ediția din 2 februarie 2023, vedetele din echipa roșie sunt Luminița Anghel, Tudor Ionescu și Benjamin Adegbuyi, în timp ce echipa albastră este formată din Constantin Enceanu, Sanda Ladoși și Ovidiu Komornyik.

Sanda Ladoși și-a făcut apariția într-o ținută cochetă, compusă dintr-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat și un tricou alb cu cifra cinci, semn că vedeta este pregătită pentru proba zarurilor.

La toate aceste piese vestimentare, cântăreața a asortat o pereche de sandale aurii cu toc, care i-au complimentat perfect silueta pe care o are la vârsta de 53 de ani.

Apariția cochetă a Sandei Ladoși la emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 2 februarie 2023. Cum s-a descurcat cântăreața la Quiz

Sanda Ladoși a avut o apariție surprinzătoare și nu doar datorită ținutei purtate. Coafura a prins-o de minune pe cântăreață, încadrându-i perfect trăsăturile.

Sanda Ladoși a avut parte și de un Quiz, la care a trebuit să răspundă la următoarea întrebare: „Ce este kinetoterapia?”.

Înainte de a răspunde, Sanda Ladoși a dezvăluit că a făcut kinetoterapie și a menționat că la ședințele la care a luat ea parte a făcut atât prima variantă, cât și a doua: „terapia prin mișcare” și „masaj de relaxare a mușchilor”, motiv pentru care întrebarea a pus-o în dificultate.

După o rundă bună de sfătuieli cu colegii din echipa albastră de la Nu te supăra, frate! și răzgândiri, cântăreața a dat răspunsul corect: „terapia prin mișcare”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul!

Citește și: Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Tudor Ionescu de la Fly Project, provocat la un joc dublu. Cum mai arată după ce a slăbit

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Alexia Țalavutis și Roxana Nemeș, „adversare” în jocul cercurilor. Cum s-au descurcat

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Alexia Țalavutis și Roxana Nemeș, „adversare” în jocul cercurilor. Cum s-au descu... Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Tudor Ionescu de la Fly Project, provocat la un joc dublu. Cum mai arată după ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x