Antena Căutare

Li s-a îndeplinit un vis! Copiii din Urlați nu au mai fost niciodată într-o tabără. Ediția „Poftiți în vacanță” din această seară este despre emoții și dorințe împlinite

Copiii din Urlați nu au mai fost niciodată intr-o tabara.

Cinci vedete au acceptat provocarea lui nea Mărin de a le aduce zâmbetul pe buze celor 30 de copii care provin din familii defavorizate.

În Tabăra lui nea Mărin, visele devin realitate. Copiii vor avea parte de surprizele vieții lor. Niciun efort făcut de vedete nu este prea mare pentru bucuria de pe fața celor mici.

Fericirea de pe chipul micuților atunci când au ajuns la Cheile Grădiștei nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Credeam că visez”, a spus o fetiță. Ea a fost aprobată și de ceilalți copii.

Alături de Liviu Vârciu, în ediția de Crăciun a emisiunii ”Poftiți în vacanță”, difuzată marți și miercuri, de la ora 20.00 la Antena 1, telespectatorii îi vor vedea și pe Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, pe Nicolai Tand și Vica Blochina. Cu toții vor fi responsabili pentru cei peste 30 de copii veniți în tabăra lui Nea Mărin.

S-a urcat pe mașini de frică! Liviu Vârciu este lovit cu un par, fără milă: ”Nu înțeleg de ce? Poate nu-i place cum merg... Liviu Vârciu, gazat de nea Mărin: ”Am sărit pe geam?... nu mai știu. Când îmi suflu nasul, totul e alb. Mă simt abuzat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x