Antena Căutare

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am suferit prea mult din cauza lui tata. Am stat cinci zile la reanimare și nu a venit o dată să mă vadă!”

Oana Roman, de obicei o persoană  extrem de optimistă și de puternică, a lăcrimat la „Poftiți al muncă” atunci când a început să vorbească despre relaţia cu tatăl ei.

Oana Roman, de obicei o persoană extrem de optimistă și de puternică, a lăcrimat la „Poftiți al muncă” atunci când a început să vorbească despre relaţia cu tatăl ei.

Vedeta nu şi-a mai putut ţine lacrimile, în momentul în care şi-a adus aminte că părintele ei nu i-a fost alături în momente cruciale. Noroc de soțul ei, Marius!

”Am suferit prea mult din cauza lui tata. Am stat cinci zile la reanimare și nu a venit o dată să mă vadă!”, a povestit Oana.

Are balta... pește? Are, are tone! Dan Helciug, în raiul pescăresc: ”Așa ceva doar pe National Geographic am văzut!”... Nuuuuuuuuuuuuuu, nu e poveste pescărească! Liviu Vârciu a prins un păstrăv gigant cu o undiţă! O fi peștișorul de aur? „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x